Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2326 Vakantiechalet Stern 1866 Renesse

Renesse, Nederland

 

vz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renessevz2326-vakantiechalet-stern-1866-renesse
Favoriet 
 

v.a. 337

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2326 Vakantiechalet Stern 1866 Renesse in Renesse

4-persoons Chalet op Julianahoeve in Renesse

Dit vakantiechalet met wifi, geschikt voor 4 personen, is nu te huur op de gezinscamping Julianahoeve in Renesse. Het chalet is gezellig ingericht met 2 slaapkamers en biedt een zeer comfortabel verblijf voor een heerlijke vakantie met uw gezin. Julianahoeve is een vijfsterrencamping en een van de mooiste gezinscampings van Nederland. Het bevindt zich direct aan de duinen, op slechts 500 meter van het strand en dicht bij het gezellige Renesse. Het vakantiepark biedt talloze faciliteiten voor jong en oud, waaronder meerdere speeltuinen, een subtropisch zwemparadijs met apart peuterbad, een zonneterras en een eigen supermarkt. Het is een ideale locatie voor een kindvriendelijke strandvakantie.

Tijdens de vakanties is er ook een recreatieteam actief voor de kinderen. De sfeer op de camping is gezellig en gemoedelijk, waardoor u zich zeker thuis zult voelen. Dit chalet is perfect voor degenen die graag dicht bij de kust willen verblijven. Het park ligt op slechts 500 meter van het uitgestrekte strand, waar u kunt genieten van 21 kilometer schoon, wit zand. Dat is pas echt genieten! De accommodaties op gezinspark Julianahoeve zijn zeer geliefd bij velen, dus wacht niet te lang met het huren van dit luxe vakantiechalet voor 4 personen nabij het gezellige Renesse en beleef een fantastische strandvakantie in Zeeland.

- Geen jongeren onder 25 jaar toegestaan. 


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn