Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Heino

Heino, Nederland

 

vakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heinovakantiehuis-heino
Favoriet 
 

v.a. 2.025

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Heino in Heino

Wil je graag een actief verblijf: dan is dit 16 ha grote park zeer geschikt voor je groep. Het leuke is dat het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal etc. Alleen geschikt voor kinder- en jeugdgroepen!

Dit grote terrein is ideaal voor het organiseren van alle soorten kampen. Op het park staan verschillende groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodatie is alleen te reserveren voor kinder- en jeugdgroepen t/m 20 jaar en hun begeleiding (in verhouding tot de groep). A-B voetbalelftallen zijn helaas niet welkom. Overige voetbalelftallen (C-D-E-F) zijn van harte welkom. Je verblijft op basis van volpension. Let op: bij deze bijzondere groepsaccommodatie werken wij altijd met beschikbaarheid op aanvraag omdat deze groepsaccommodatie geschikt is voor een beperkte doelgroep.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met met veel sport- en spelvoorzieningen

Het huis is geschikt voor 28 personen. Je hebt een ruime verblijfsruimte met tafels en stoelen. Er is een eenvoudige keuken voor het klaarmaken van een tussendoortje. De maaltijden gebruik je in het het restaurant, wanneer je verblijft op basis van volpension. Er zijn 2x2, 2x4 en 2x8 persoonskamers allen met stapelbedden. Er zijn 4 toiletten en 4 douches. Buiten is een overdekt terras waar je eventueel ook kunt barbecueën. Voor de accommodatie ligt een enorm sportveld. Het gebruik van de faciliteiten zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, kampvuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten bij te boeken zoals vlotbouwen, boogschieten, kanovaren en onze Challenge Run inclusief spectaculair touwbanenparcours (vooraf reserveren).

Bezoek met z'n allen het mooie kasteel

Er zijn ook leuke uitstapjes in de omgeving: fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. Het bezoekerscentrum van West-Salland is gevestigd in een voormalige maalderij in het centrum van Heino. Je vindt hier een opvallend vormgegeven expositie over de ontstaansgeschiedenis van het Sallandse landschap. 



Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen




  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.961,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna