Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ272 Groepsaccommodatie Ellemeet

Ellemeet, Nederland

 

vz272-groepsaccommodatie-ellemeetvz272-groepsaccommodatie-ellemeetvz272-groepsaccommodatie-ellemeetvz272-groepsaccommodatie-ellemeetvz272-groepsaccommodatie-ellemeet
Favoriet 
 

v.a. 1.620

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 23 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ272 Groepsaccommodatie Ellemeet in Ellemeet

20-23 persoons vrijstaande vakantiewoning in Ellemeet vlakbij Renesse

Net buiten Renesse vindt u Ellemeet waar u deze mooie en sfeervolle 20 tot 23-persoons groepsaccommodatie kunt huren. De accommodatie is in 2017 volledig gerenoveerd en is zeer ruim en luxe opgezet en heeft onder andere zes slaapkamers op de begane grond en drie badkamers welke geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Er kunnen tevens hoog/laag bedden geplaatst worden. Het recreatiepark is zeer geliefd bij families, vriendenclubs en watersporters. Vooral deze laatste groep kan zijn hart ophalen. 

Ellemeet ligt in de nabijheid van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer en is daarmee een uitstekende verblijfplaats voor duikers en surfers. Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, het fietsknooppunten systeem dat u door het prachtige landschap leidt, zullen u vele uren fietsplezier bezorgen! Het park biedt u meerdere faciliteiten zoals onder andere een  supermarkt,  speeltuin en kinderboerderij. Niet alle faciliteiten zijn het gehele jaar geopend. 
 
Ook is er een kleine supermarkt aanwezig, waar u o.a. verse broodjes kunt halen.  

Kom snel genieten van uw strandvakantie met rust, ruimte, natuur en watersport in een luxe setting door deze groepsaccommodatie in Ellemeet te huren voor maximaal 20 - 23 personen. 



  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid