Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Dishoek

Koudekerke, Nederland

 

vakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoek
Favoriet 
 

v.a. 773

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Dishoek in Koudekerke

Geniet van de zon, zee en natuur in dit luxe appartement aan de voet van de duinen, op 250 meter van strand en zee ☀️

Dit vakantiehuis is gelegen op een kleinschalig appartementencomplex aan de voet van duinovergang Dishoek. Dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten (250 meter) bevind je je op het prachtige zuidstrand.

Vakantiehuis in Zeeland op loopafstand van het strand

In het appartement (153 m2 incl. 2 terrassen) bevinden zich op de eerste etage drie slaapkamers, een luxe badkamer met o.a. met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad, een grote woonkamer met gashaard, balkon (8 m2), een moderne compleet uitgeruste keuken met eethoek, tevens is er een aparte wasruimte voorzien van was-droogmachine. Op de tweede etage bevindt zich een riant dakterras (42 m2) met zicht op de duinen, vanwaar je geniet van de zon. 

Het appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion)

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.084,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.751,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.150,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede