Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Losser

Losser, Nederland

 

groepsaccommodatie-lossergroepsaccommodatie-lossergroepsaccommodatie-lossergroepsaccommodatie-lossergroepsaccommodatie-losser
Favoriet 
 

v.a. 2.747

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Losser in Losser

Een luxe groepsaccommodatie met veel comfort en voorzieningen! De riante tuin, ruime woonkamer en aparte keuken bieden veel ruimte en privacy voor de gasten.

Een luxe groepsaccommodatie met veel comfort en voorzieningen! De riante tuin, ruime woonkamer en aparte keuken bieden veel ruimte en privacy voor de gasten. 

Groepsaccommodatie in Overijssel met wellness 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer met eigen haard. De moderne slaapkamers, voorzien van boxspringbedden, zorgen voor een goede nachtrust en de aanwezigheid van veel sanitaire voorzieningen geeft extra gemak en comfort tijdens het verblijf. Er is een aparte ruime keuken voorzien van alle benodigdheden. Buiten vind je een riante tuin met terras waar je een schitterend uitzicht hebt over de natuur. Je kijkt zo de bossen in. Er staat een eigen Finse kota en hottub in de tuin (optioneel bij te boeken). Een Finse Kota is een traditionele houten hut met een open vuur, wat perfect is voor een gezellige avond met vrienden of familie. Een hottub biedt dan weer de mogelijkheid om te genieten van een warm bad met een prachtig uitzicht over de bossen. De accommodatie is tevens kindvriendelijk. Zo is er een geweldige speeltuin en daarnaast is er een gezamenlijke speeltuin en overdekte speelruimte. Al met al is deze vakantievilla een ideale plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van alle comfort en voorzieningen die het biedt. 

Wandel direct de bossen in 🌳

De vakantievilla ligt aan de rand van het bos en met een ruime tuin. Vanuit de accommodatie kun je direct de bossen in lopen. De ligging op een landgoed in Twente biedt ook veel mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke omgeving en de lokale attracties. Twente staat bekend om zijn glooiende landschap, met pittoreske dorpjes, bossen, heidevelden en landerijen. Er zijn ook veel wandel- en fietsroutes in de omgeving, evenals historische bezienswaardigheden en culturele evenementen. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.348,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.348,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede