Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blij in de wei tent met privé sanitair | 2-4 personen

Zuna, Nederland

 

blij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personenblij-in-de-wei-tent-met-prive-sanitair-2-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 245

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Blij in de wei tent met privé sanitair | 2-4 personen in Zuna

Overnacht in een gezellig ingerichte belltent met uitzicht over de weilanden!

Kom logeren in onze Blij in de wij Tentjes! Deze schattige tentjes zijn volledig ingericht, dus je hoeft alleen nog maar aan te komen met je rolkoffertje. Je ervaart al het goeds van de natuur en geniet van het buitenleven, terwijl je beschikt over de luxe van thuis. De tenten zijn namelijk voorzien van heerlijke bedden, bijzettafel met comfortabele stoelen, leuke verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht over de weilanden. Ook zijn er een koelkast en een gasfornuis in de tent en beschik je over je eigen sanitair naast de tent. Buiten kun je heerlijk chillen met het uitzicht.
Kom je met 2 kinderen? Dan slapen zij in hun eigen havententje. Naast de grote haventent, hebben we namelijk een schattig tentje gezet waar ook 2 kinderen kunnen slapen. In de grote haventent is zo ook ruimte om lekker met zijn allen te zitten. Wanneer je met 2 kinderen komt, maken wij de bedden van het bijzettentje ook op ☘️ . Kom je met een koter die nog in een kinderbedje slaapt? Die kan ook bij jullie in de tent. Lekker dichtbij!


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 467,-   Boek
Aankomst op 03-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 638,-   Boek
Aankomst op 06-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 742,-   Boek
Aankomst op 10-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 630,-   Boek
Aankomst op 13-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 682,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet