Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Ane

Hardenberg, Nederland

 

groepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-anegroepsaccommodatie-ane
Favoriet 
 

v.a. 1.335

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Ane in Hardenberg

Tussen de licht glooiende landerijen op sfeervol erf ligt deze bijzondere groepsaccommodatie met appartement. Geschikt voor 12 personen!

Wakker worden met de zon op je gezicht en een eindeloos uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos. Waar vroeger een rivierarm van de Vecht meanderde, ligt nu deze sfeervolle groepsaccommodatie. Een veelzijdige boerenbedrijf, met een bijzondere accommodatie en appartement.

Groepsaccommodatie in Overijssel tussen de landerijen 🏡

Warm, stoer en ongedwongen: zo wordt de groepsaccommodatie omschreven! Het is ruim opgezet en voorzien van de fijnste bedden. Elke kamer is met oog voor detail ingericht en kent een geheel eigen karakter. Ook de huiskamer en keuken nodigen uit voor een ontspannen verblijf. Met grote tafels voor een spelletje of een goed gesprek. En heerlijke fauteuils voor de open haard om eindelijk dat boek eens uit te lezen. In de accommodatie zijn 4 slaapkamers voor 2 personen. In het knusse appartement heb je een tikkie meer privacy en is voor gezelschappen tot vier personen. Dit appartement met eigen ingang ligt aan de voorkant vande jongveestal, op de eerste verdieping. Met een heerlijk balkon, waar het met een paar zonnestralen al direct goed toeven is. Én je hebt een stel bijzondere buren…  In totaal kun je dus verblijven met 8 personen en heb je de beschikking over de accommodatie en het appartement. 

Perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen 🚴♀️

De toegangsweg naar het erf verraadt het al: je bevindt je hier in een prachtige omgeving. Onder begeleiding van tientallen zomereiken slinger je door het landschap naar Buurtschap Engeland, in de gemeente Hardenberg (Ov.). De naam Engeland is vooral bekend vanwege het Engelandsche Bos: een afwisselend gebied met bos, bloemrijke weilanden, zandverstuivingen en een grotendeels dichtgegroeide Vechtarm. Echter, het Engelandsche bos is maar een klein onderdeel van het aansprekende Vechtdal. De groepsaccommodatie biedt je de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige omgeving verder te ontdekken.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.601,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 2.601,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 2.601,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna