Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Hardenberg

Hardenberg, Nederland

 

vakantieboerderij-hardenbergvakantieboerderij-hardenbergvakantieboerderij-hardenbergvakantieboerderij-hardenbergvakantieboerderij-hardenberg
Favoriet 
 

v.a. 1.280

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Hardenberg in Hardenberg

Deze prachtige karakteristieke vakantieboerderij uit 1832 biedt plaats voor 10 personen. Het ligt nabij een zandvlakte. Ook de rivier de Vecht is een bezoekje waard. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien, en maakt het verblijf een waar genoegen.

Deze karakteristieke boerderij stamt uit 1832, maar is met de tijd mee gerealiseerd. Zo zijn er nog wel mooie oude elementen te ontdekken, maar is ook voorzien van de gemakken van deze tijd. Deze luxe accommodatie is van alle gemakken voorzien, en maakt het verblijf een waar genoegen. Je kunt gedurende het verblijf gebruik maken van alle faciliteiten die er te vinden zijn op het vakantiepark.

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel speelvoorzieningen 🏡

De zithoek is voorzien van een haard, tv, dit is tevens een aparte woonruimte, hier is ook Wifi aanwezig. De landelijke keuken heeft 5 gaspitten, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, en een oven in zich. Er zijn in het totaal 5 slaapkamers, alle bedden hebben dekbedden en kussens. Er is in een aparte ruimte ook een wasmachine aanwezig. Op de begane grond is er een sanitaire ruimte met dubbele wastafel, douche, en toilet. Het huis is gelegen vooraan een vakantiepark met eigen parkeerplek voor het huis. Buiten is een tuin met overkapping en tuinset. Het speelveld buiten is omheind. Er is ook plaats om je fietsen op te bergen.

Het fijne overdekte zwembad is geopend tussen Pasen en de herfstvakantie, van maandag t/m zaterdag. De horeca is het gehele jaar geopend (op vaste dagen per seizoen) en op zondag zijn de faciliteiten gesloten. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten 🚴♀️

Het huis staat in Overijssel, met de bossen en een zandvlakte op korte afstand. Ook is rivier de Vecht in de buurt. Ga eens langs bij het elektrische pontje, waar je te voet of met de fiets de Vecht over kunt. Het centrum van Hardenberg is op goede fietsafstand, een gezellig centrum met diverse winkels en terrasjes. Fietsen zijn te huren op het vakantiepark, en zo op de fiets genieten van de mooie Vechtdalse omgeving. Op de receptie zijn gratis fietsroutes beschikbaar.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.405,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.405,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden