Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie met hottub (7x Happy Oak Lodge) I 28 personen

Zuna, Nederland

 

groepsaccommodatie-met-hottub-7x-happy-oak-lodge-i-28-personengroepsaccommodatie-met-hottub-7x-happy-oak-lodge-i-28-personengroepsaccommodatie-met-hottub-7x-happy-oak-lodge-i-28-personengroepsaccommodatie-met-hottub-7x-happy-oak-lodge-i-28-personengroepsaccommodatie-met-hottub-7x-happy-oak-lodge-i-28-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.988

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie met hottub (7x Happy Oak Lodge) I 28 personen in Zuna

7 Luxe lodges in hetzelfde straatje!

Allemaal je eigen huisje met eigen badkamer. Dat kan in deze groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen. Verblijf in deze luxe lodges voor 4 personen. De Happy Oak Lodges zijn voorzien van 2 tweepersoons slaapkamers. En handig: in één kamer kun je kiezen of je gezellig tegen elkaar aan wilt liggen of de bedden apart schuift. De slaapkamers zijn in ieder geval lekker ruim, zo blijf je happy! Happy blijf je ook vanwege de luxe inrichting met een regendouche en vaatwasser. De loges liggen naast elkaar, dus je kunt zo bij elkaar op de koffie. Naast de lodges is een speeltuin voor de de kids. 

  • Familieweekenden met kinderen - De accommodaties liggen naast een speeltuin. Daarnaast biedt het vakantiepark nog vele kindvriendelijke voorzieningen aan zoals: een grote binnenspeeltuin, vele buitenspeeltuinen, een overdekt zwembad, sportveld, bowlingbaan, fluisterbootjes, kano's en meer.
  • Natuurliefhebbers - De lodges liggen op een rustig gedeelte op het park. Toch sta je binnen een paar minuten langs ons riviertje de Regge. Hier wandel je zo het natuurgebied in. Mölke ligt middenin Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en aan de Regge. De Holterberg ligt op 10-15 minuten fietsen. 
  • Eten & drinken - Wil je gebruik maken van een barbecue of onze zalen om gezamenlijk te eten en te drinken? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Handig om te weten: 

  • Dit groepshuis bestaat uit de lodges 410 tot en met 416 op ons park
  • De woningen zijn nieuw in gebruik genomen in 2022

  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 8.119,-   Boek
Aankomst op 13-05-2024 voor een 7-daagse vakantie 8.740,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg