Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Koningshoeve 6 personen

Schoorl, Nederland

 

koningshoeve-6-personenkoningshoeve-6-personenkoningshoeve-6-personenkoningshoeve-6-personenkoningshoeve-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 365

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Koningshoeve 6 personen in Schoorl

Unieke vakantiewoning voor 6 personen met ruime tuin

Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Beneden is er een woonkamer met een zithoek, tv en vloerverwarming. De volledig ingerichte open keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. In totaal heeft deze vakantiewoning 3 slaapkamers met elk 2 éénpersoons boxspring bedden. Er is een badkamer met toilet op de bovenverdieping en er beneden is ook een apart toilet aanwezig. De ruime tuin beschikt over een terras met tuinmeubilair.

De bedden zijn niet standaard bij aankomst opgemaakt. U kunt deze beddenopmaak service bijboeken waardoor u bij aankomst direct kunt genieten van al het moois wat deze omgeving u te bieden heeft. 

Honden zijn, indien vooraf aangemeld, toegestaan in een aantal van de Koningshoeve 6 personen, overige huisdieren zijn op aanvraag. 
Het is mogelijk dat de parkeerplaats bij uw verblijf te klein is voor uw auto. In dat geval kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats bij de receptie.

De inrichting van de woningen kunnen onderling verschillen. U kunt de inrichting van elke woning in het boekingsproces van binnen bekijken en met voorkeur vastleggen. Hierdoor bent u zeker van de inrichting naar uw eigen keuze. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn