Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Deursen-Denneburg

Ravenstein, Nederland

 

groepsaccommodatie-deursen-denneburggroepsaccommodatie-deursen-denneburggroepsaccommodatie-deursen-denneburggroepsaccommodatie-deursen-denneburggroepsaccommodatie-deursen-denneburg
Favoriet 
 

v.a. 3.769

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 33 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Deursen-Denneburg in Ravenstein

Dit voormalig klooster, bij Ravenstein, ligt in een rustige omgeving en is een ideale accommodatie om met je vereniging, familie, vrienden te verblijven. Maar ook een bedrijfsuitje is hier zeer geschikt. Of een Yoga weekend organiseren? Dat kan ook! Kortom, er is van alles mogelijk!

Dit voormalig klooster, bij Ravenstein, ligt in een rustige omgeving en is een ideale accommodatie om met je vereniging, familie, vrienden te verblijven. Maar ook een bedrijfsuitje is hier zeer geschikt. Of een Yoga weekend organiseren? Dat kan ook! Kortom, er is van alles mogelijk! 

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant tussen de leuke steden Nijmegen en Den Bosch 🏡 

Wil je een weekend verblijven in een mooi voormalig klooster? Dit is je kans! Je hebt de beschikking over een ruime serre en een lounge. De keuken is van alle gemakken voorzien.
Er zijn 33 één persoons kamers. Er zijn verschillende types: 

  • 11  moderne slaapkamers met eigen sanitair (waarvan 1 aangepast voor mindervaliden)
  • 22 gerenoveerde nostalgische slaapkamers (voormalige zusterkamers) met een wastafel en sanitair op de gang. Badjas/slippers, bedlinnen, handdoeken zijn inclusief.

De getoonde prijs (minimaal 24 betalende gasten) is op basis van 11 slaapkamers met eigen sanitair en de overige zijn dan de nostalgische slaapkamers.
De grote tuin heeft een terras en verschillende zitjes waardoor het buiten heerlijk vertoeven is. Daarnaast zijn er vuurkorven aanwezig.

Ontdek samen Authentiek Brabant 🤩 

De groepsaccommodatie ligt als een oase vlakbij de rivier de Maas op de grens van Brabant en Gelderland. In dit gebied zijn veel verschillende ambachtelijke bedrijfjes en musea te bezoeken. In Brabant vind je verschillende bekende attractieparken. Er zijn ook wandelgebieden met hei- en zandverstuivingen zoals Herperduin, de Maashorst en de Peel. Ook zijn er diverse wandelroutes die leiden door de diverse omringende natuurgebieden. Een bezoek aan de Sint Jans kathedraal in 's-Hertogenbosch is zeker de moeite waard!

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna