Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Alverna

Wijchen, Nederland

 

groepsaccommodatie-alvernagroepsaccommodatie-alvernagroepsaccommodatie-alvernagroepsaccommodatie-alvernagroepsaccommodatie-alverna
Favoriet 
 

v.a. 2.418

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Alverna in Wijchen

Deze vakantiewoning ligt aan de rand natuurgebied de Vennen tussen de gemeente Wijchen, Heumen en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. In de omgeving is veel te ondernemen en dus is er voor iedereen wat wils. Vanuit de accommodatie kun je mooie fiets- en wandelroutes maken!

Deze vakantiewoning ligt aan de rand natuurgebied de Vennen tussen de gemeente Wijchen, Heumen en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. In de omgeving is veel te ondernemen en dus is er voor iedereen wat wils. Vanuit de
accommodatie kun je mooie fiets- en wandelroutes maken!

Groepsaccommodatie in Gelderland met speelplaats 🏡

In totaal zijn er 11 slaapkamers, waarvan 9 met eigen badkamer met douche. 1 slaapkamer is ingericht voor minder valide op de begane grond. Daarnaast vind je een professionele keuken en een grote woonruimte met bar en zithoek. Een heerlijke plek om met de groep samen te zijn. Buiten is er een tuin en een ruime overkapping aanwezig voor BBQ. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats met trampoline, schommel en tafeltennistafel (gedeeld met camping gasten). Niemand zal hier maar iets te kort komen!

Samen struinen door de bossen 🌳

De groepsaccommodatie ligt aan een bosrijk gebied en de Hatertse Vennen, waar je kan wandelen of fietsen. Binnen een straal van 10 km kun je diverse activiteiten doen met de gehele familie, zoals boerenspelen, paardrijden, waterskiën, bowlen, skieen, winkelen, terrasje pakken, karten, paintballen, escape rooms, etc! Recreatieplas de Berendonk ligt op 3 km van de accommodatie. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is zeker een bezoekje waard.

 Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.026,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.626,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.626,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.626,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna