Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Balkbrug

Balkbrug, Nederland

 

vakantieboerderij-balkbrugvakantieboerderij-balkbrugvakantieboerderij-balkbrugvakantieboerderij-balkbrugvakantieboerderij-balkbrug
Favoriet 
 

v.a. 1.460

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 5 sterren
  • Max. 56 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Balkbrug in Balkbrug

Deze gezellige vakantieboerderij op de grens van Drenthe en Overijssel leent zich goed voor families, scholen en verenigingen. De boerderij welke geschikt is voor maximaal 56 personen biedt vele faciliteiten.

Vakantieboerderij Balkbrug is bij uitstek de locatie voor families, scholen en verenigingen. De boerderij is gelegen op de grens tussen Drenthe en Overijssel, een locatie met veel ruimte en groen. De vakantieboerderij is geschikt voor groepen tot 56 personen en door de vele faciliteiten biedt deze locatie volop mogelijkheden. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met buitenzwembad


In de voormalige boerderij is een gezellige groepsaccommodatie gesitueerd. De gezamenlijke ruimte heeft een grote bar, ruim eetgelegenheid en een gezellige zithoek. De keuken is voorzien van een groot 6 pitsgasfornuis, frituur en een industriële vaatwasser. Zo is de afwas in een handomdraai gedaan. In de boerderij zijn 8 slaapzalen van verschillende grootte met stapelbedden. Door de variatie in kamers verdeelt u de groep makkelijk over de verschillende slaapzalen. Buiten zijn er tal van sport- en spelmogelijkheden met onder anderen een basketbal net, voetbaldoeltjes, sportveld, trampoline, schommels en natuurlijk het buitenzwembad! Van het buitenzwembad maken meerder gasten gebruik van en is geopend van april t/m september.

Geniet van alle sport- en spelmogelijkheden

De vakantieboerderij ligt in het Reestdal. Reestdal is een kleinschalige landschap waarin zich hooilanden, akkertjes, heidevelden, bossen, landgoederen en monumentale boerderijen bevinden. Ook grenst het aan de staatsbossen van Staphorst. Dit betekend een gevarieerde omgeving ten midden van bos, heide en landbouw.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.956,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.956,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen