Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vinkeveen

Vinkeveen, Nederland

 

vakantiehuis-vinkeveenvakantiehuis-vinkeveenvakantiehuis-vinkeveenvakantiehuis-vinkeveenvakantiehuis-vinkeveen
Favoriet 
 

v.a. 2.046

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Vinkeveen in Vinkeveen

Dit voormalig gymnastieklokaal is verbouwd tot een aangename en sfeervolle groepsaccommodatie. De accommodatie is ingericht voor maximaal 40 personen.

Dit voormalig gymnastieklokaal is verbouwd tot een aangename groepsaccommodatie in Utrecht. De groepsaccommodatie is ingericht voor maximaal 40 personen en is zeer geschikt voor schoolkampen in combinatie met de activiteiten van Zeilschool Vinkeveen. Daarnaast leent de accommodatie zich ook voor familiereünies en meerdaagse trainingen voor bijvoorbeeld bedrijven. Door de combinatie van verschillende horeca- en vergaderaccommodaties elders op het terrein zijn de mogelijkheden bijzonder breed te noemen. Het is een unieke plek midden in Het Groene Hart.

Een vakantiehuis in Utrecht waar voor je gekookt wordt!

De groepsaccommodatie is uitgerust met een recreatie -en eetzaal met aansluitend een groot terras aan het water. De recreatiezaal bestaat uit een eet- en zitgelegenheid. In de centrale zaal is tevens een bar, koelkast, beeldscherm en geluidsinstallatie aanwezig. Het eetgedeelte heeft circa 120 zitplaatsen. Deze ruimte is vrij in te delen en er is een wegklapbaar podium aanwezig, deze kan gebruikt worden voor presentaties, spelletjes, opvoeringen etc. 

De accommodatie kan worden geboekt op basis van zelfvoorziening, maar er kan ook voor u worden gekookt.

Er zijn 12 slaapvertrekken aanwezig op de 1e etage (zie kamerindeling). Alle kamers zijn voorzien van warm en koud stromend water, er zijn 8 douches en 10 toiletten.

Zwemmen in het heldere water van de Vinkeveense plassen

De accommodatie is gelegen in het centrum van het pittoreske dorp Vinkeveen, direct aan de Vinkeveense plassen. De groepsaccommodatie is onderdeel van het Watersportcentrum Vinkeveen Haven. Er is een breed pakket aan watersportmogelijkheden zoals zeilen, surfen, motorboot varen en kanoën. De Vinkeveense plassen staan bekend om het heldere water, er wordt op verschillende plaatsen in de plassen gedoken. Naast de verschillende watersportmogelijkheden zijn er diverse mooie wandel en fietsroutes beschikbaar.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.199,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.199,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 3.199,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn