Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1174 Vakantiehuis in Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vz1174-vakantiehuis-in-oostkapellevz1174-vakantiehuis-in-oostkapellevz1174-vakantiehuis-in-oostkapellevz1174-vakantiehuis-in-oostkapellevz1174-vakantiehuis-in-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 660

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1174 Vakantiehuis in Oostkapelle in Oostkapelle

6-Persoons vakantiehuis in Oostkapelle

Mooie vakantiewoning in Oostkapelle. De woning is rustig gelegen op korte afstand van strand en bos. Het vakantiehuis ligt in Oostkapelle vlakbij het strand. Vanuit Oostkapelle ben je snel in Domburg, Middelburg en Westkapelle. De omgeving geeft u al het moois dat Zeeland heeft te bieden, het strand en de zee, het gezellige centrum met restaurants, winkeltjes en terrasjes en een prachtig natuurgebied waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Wat u ook zoekt u zult het hier zeker vinden, rust, zee, strand en bos vlakbij! Wacht dus niet te lang met het huren van dit 6-persoons vakantiehuis in Oostkapelle en kom er met uw gezin of vrienden genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland.

De vakantiewoning is slechts 1.000 meter verwijderd van de Noordzee met een kust- en natuurgebied van 22 kilometer lengte. Walcheren heeft een groot netwerk van uitgestippelde fietsroutes welke u door de mooie natuur van bos, duinen en strand leiden naar de diverse pittoreske dorpjes en steden.


 


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna