Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Roderesch

Roderesch, Nederland

 

groepsaccommodatie-rodereschgroepsaccommodatie-rodereschgroepsaccommodatie-rodereschgroepsaccommodatie-rodereschgroepsaccommodatie-roderesch
Favoriet 
 

v.a. 2.441

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Roderesch in Roderesch

Voor actieve mensen, fietsers en wandelaars, is deze groepsaccommodatie een uitgelezen plek in Drenthe. Het verblijf is gelegen midden in een 6 ha. groot bos. In deze locatie zijn ook mogelijkheden voor een cursus, ver...

Voor actieve mensen, fietsers en wandelaars, is deze groepsaccommodatie een uitgelezen plek in Drenthe. Het verblijf is gelegen midden in een 6 ha. groot bos. In deze locatie zijn ook mogelijkheden voor een cursus, vergadergroep of een zakelijke bijeenkomst. 

Een dagje Groningen tijdens een weekendje weg in Drenthe

Roderesch ligt 15 km vanaf de stad Groningen met zijn diverse mogelijkheden voor uitstapjes.
Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse activiteiten mogelijk, o.a. touwbanen, vlotten bouwen, mountainbiken, klimwanden. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs. Kortom; er valt genoeg te beleven in dit mooie gedeelte van de provincie Drenthe.

Een keuken met volledige uitrusting

De groepsaccommodatie heeft een totale capaciteit van 40 bedden, verdeeld over 13 slaapkamers (zie slaapkamerindeling). Er is een ruime huiskamer met zithoek met satelliet tv, video, dvd-muziekinstallatie, een sfeervolle bar met koeling en tapinstallatie en een ruime serre. Ook beschikt deze vakantiewoning in Drenthe over een volledig ingerichte horecakeuken met industrie vaatwasser, braadslee, snijmachine, koffiemachine, fornuizen, magnetron, koelingen, ovens, enz.

Veel activiteiten mogelijk in dit vakantiehuis

Buiten is een groot terras met jumboparasol, tafeltennistafel, schommels, volleybalveld, voetbalveld, en een openluchtpodium.
Tevens zijn er veel activiteiten mogelijk zoals: mountainbiken, klimmen, kratstapelen, boogschieten, touwbanen, bushtrail, gps-tochten en highlandgames.
(Op het terrein staat tevens de ).

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.998,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet