Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Offingawier

Offingawier, Nederland

 

vakantiehuis-offingawiervakantiehuis-offingawiervakantiehuis-offingawiervakantiehuis-offingawiervakantiehuis-offingawier
Favoriet 
 

v.a. 1.163

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Offingawier in Offingawier

Rust en ruimte aan het stille water van het Sneekermeer

Welkom bij het Sneekermeer… waar uitzicht op het stille water en de unieke Houseboat deze vakantiebestemming uniek maken. In het park Waterrijk Sneekermeer ervaar je de rust en de ruimte. Hier heb je genoeg privacy om van de vakantie te genieten. Huur een boot en verken het meer of zoek de stad Sneek op en ga een dagje shoppen. Wees sportief en ga naar Waterskibaan Sneek. Genoeg mogelijkheden in dit unieke plekje in Friesland.

Groepsaccommodatie in Friesland met uitzicht op het water 🤩

De woonkamer heeft een flatscreen TV en een grote bank. De ruime keuken heeft een combi-magnetron, een oven, een toaster, een vaatwasser, een koelkast en een vriesvakje. Ook kan er koffie gezet worden met de Nespresso-koffiemachine. De woning heeft vier slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De twee badkamers zijn uitgerust met een douche, een toilet, een ligbad en een wastafel.  Er zijn twee grote dakterrassen, en nog twee tuinterrassen. Hier is een grote Black Basterd BBQ, heerlijk voor een gezamenlijke barbeque. Bij binnenkomst op het park kan achter de slagboom geparkeerd worden. Parkeren kan ook bij een openbare parkeerplaats vlakbij het park. Het park heeft een restaurant en een winkel waar je broodjes kan halen. Het dichtstbijzijnde stadje is Sneek, daar is uiteraard een supermarkt waar je boodschappen kan doen.

Samen het water op 🚤 

Bij Sail-A-way.nl kan je een boot huren. Zij zitten in dezelfde haven. Je kunt heel eenvoudig een valk huren. Friesland is ideaal om met een valk te verkennen. Wil je een andere boot huren, dan hebben zij een kajuitboot Trion, een motorboot of een sloep. Direct naast het recreatiegebied de Potten vind je Waterskibaan Sneek. Iedereen is welkom. Van beginner tot ervaren sporter en toeschouwer, want het is zelfs leuk om langs de kant te kijken!
Wil je het water niet op, dan kan je op de fiets prachtige routes maken door Friesland.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.660,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.660,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen