Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Delfstrahuizen

Delfstrahuizen, Nederland

 

groepsaccommodatie-delfstrahuizengroepsaccommodatie-delfstrahuizengroepsaccommodatie-delfstrahuizengroepsaccommodatie-delfstrahuizengroepsaccommodatie-delfstrahuizen
Favoriet 
 

v.a. 1.613

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Delfstrahuizen in Delfstrahuizen

Deze exclusieve wellness-villa is een ware vakantiedroom. Deze Watervilla is modern ingericht en beschikt over 6 slaapkamers, 5 badkamers, twee Finse Sauna'a, twee stoomcabine's en een riante whirlpool in de badkamer beneden.

Welkom bij onze prachtige accommodatie in Delfstrahuizen! Deze luxueuze villa straalt ruimte en grandeur uit, en biedt alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie met vrienden of familie. 

Groepsaccommodatie in Friesland met wellness 🏡

Deze prachtige groepsaccommodatie is een luxe villa met vier royale slaapkamers, een ruime bedstee, een slaapzolder voor kinderen en vijf luxe badkamers. De villa straalt ruimte en grandeur uit en is perfect voor een ontspannen vakantie. Het is voorzien van alle mogelijke luxe, zoals twee sauna's en een stoomdouche, om aan al jullie wensen te voldoen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met schuifpui en openslaande deuren naar een zeer ruim vlonderterras. De open keuken is volledig uitgerust en ideaal voor gezellige familiediners. Daarnaast heeft de begane grond een tweepersoons slaapkamer met een eigen badkamer en-suite, evenals een aparte wellnessruimte met inloopdouche, whirlpool en een Finse sauna. Op de eerste verdieping vind je drie tweepersoons slaapkamers en een knusse bedstee, elk met een eigen badkamer en-suite. Hier bevindt zich ook een Finse sauna en een aparte douche. Op de tweede verdieping is er een slaapvertrek met twee bedden, geschikt voor kinderen vanwege de schuine wanden. De villa heeft een wasruimte met wasmachine, wasdroger en extra opbergruimte, en er is parkeergelegenheid voor drie auto's bij de woning. Gratis WiFi is beschikbaar.

Samen het water op ⛵

De omgeving van Delfstrahuizen biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel natuurliefhebbers als geschiedenisenthousiastelingen. Het dorp zelf is omgeven door een uitgestrekt landschap van weelderige weilanden, kronkelende kanalen en schilderachtige meren. Het is gelegen aan de oevers van het prachtige Tjeukemeer, een van de grootste meren van Friesland. Het meer is een paradijs voor watersportliefhebbers, waar je kunt zeilen, windsurfen, kanoën en vissen. De rustige wateren bieden ook een geweldige gelegenheid om te zwemmen en te ontspannen op het strand. Voor de liefhebbers van cultuur en geschiedenis is een bezoek aan de nabijgelegen steden zoals Lemmer, Sneek en Leeuwarden zeker de moeite waard. Deze steden bieden een schat aan historische bezienswaardigheden, musea, gezellige winkelstraten en restaurants waar je kunt genieten van de regionale specialiteiten.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.743,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 2.359,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.743,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.743,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 1.743,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn