Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Idskenhuizen

Idskenhuizen, Nederland

 

groepsaccommodatie-idskenhuizengroepsaccommodatie-idskenhuizengroepsaccommodatie-idskenhuizengroepsaccommodatie-idskenhuizengroepsaccommodatie-idskenhuizen
Favoriet 
 

v.a. 1.279

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Idskenhuizen in Idskenhuizen

Dit voormalig dorpshuis is onlangs omgetoverd tot een gezellige groepsaccommodatie. Het is omringd door water en weiland en is gelegen in het hart van het Friese Merengebied. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat...

Dit voormalig dorpshuis is omgetoverd tot een groepsaccommodatie in Friesland. Het is omringd door water en weiland en is gelegen in het hart van het Friese Merengebied. Hier kun je met maximaal 22 personen genieten met je familie of vrienden. Let op: Bij verblijf in onze accommodatie krijg je 20% korting op de huurprijs van onze boten. Prijs op aanvraag.

Samen een vuurtje maken bij je vakantiewoning in Friesland

De accommodatie is gelegen aan een binnenplaatsje direct aan het water. Tijdens het spelen van een potje Kubb of pingpong zie je de zeiltjes van de boten op het Koevordermeer langzaam verschuiven aan de horizon. De woonkamer is voorzien van een volledig ingerichte keuken. Uiteraard is er gratis wifi aanwezig. De slaapkamers zijn elk voorzien van houten stapelbedden met kussens. Je kunt zelf je dekbedden, overtrek en sloop meenemen of eventueel huren. Beide kamers hebben elk hun eigen badkamer met voldoende douches en toiletten. Buiten is een groot speelveld aanwezig met mogelijkheden tot het spelen van volleybal, kubb en andere (bal) spelen. Op loopafstand is het Idskenhuistermeer gelegen met een strandje waar de kinderen kunnen zwemmen. Ook kun je 's avonds een mooi vuurtje maken op de vuurplaats en genieten van de overdekte steigerhouten loungehoek aan het water!

Ga een dagje het water op!


De groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorpje Idskenhuizen. De accommodatie is direct gelegen aan het water. De omgeving leent zich uitstekend om per boot het Friese Merengebied te ontdekken. Naast watersportgerelateerde uitjes is het natuurlijk ook mogelijk om o.a. de musea in de nabij gelegen stadjes te bekijken, genieten van de sauna in Joure, vissen in de forelvisvijver, de Friese wijngaard in St. Nicolaasga te bezoeken, golfen op de 18 holes golfbaan te Legemeer of om één of meerdere fiets- of wandelroutes te verkennen.

Huis huren in Friesland? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.069,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.069,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid