Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Utrecht

Utrecht, Nederland

 

groepsaccommodatie-utrechtgroepsaccommodatie-utrechtgroepsaccommodatie-utrechtgroepsaccommodatie-utrechtgroepsaccommodatie-utrecht
Favoriet 
 

v.a. 974

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Utrecht in Utrecht

Omgeven door de gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken. Het fort is een unieke accommodatie voor vrienden- en familiegroepen. Ook voor trainingen, ...

Groepsaccommodatie in Utrecht voor maximaal 8 personen. Deze houten artillerieloodsen van dit fort zijn gerenoveerd en opnieuw ingericht. Omgeven door de gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken.

Een groepsaccommodatie in Utrecht met veel mogelijkheden

De groepsaccommodatie is voorzien van compleet ingerichte keukens, sfeervolle verblijfsruimtes, sanitair, draadloos internet, boxspring bedden en vloerverwarming.  In de bakstenen fortificatie, Het Wachthuis, is een brasserie gevestigd. Je kunt zelf koken in je accommodatie. Een groepsaccommodatie special voor vrienden- en familiegroepen. Ook voor trainingen, vergaderingen en cursussen. Deze groepsaccommodatie in Utrecht bestaat uit 2 vijf persoons appartementen; zonder meerkosten kunnen twee bedden worden bijgeplaatst. Beide rookvrije appartementen hebben op de begane grond een badkamer met douche en een huiskamer met open keuken. Op de zolders (open verbinding met de huiskamer) van beide appartementen staan vier boxspring bedden. Op de begane grond van één appartement is er een eettafel voor 8 personen. De andere is ingericht als huiskamer.

Meer weten over de geschiedenis van de plaats waar je verblijft? 

Binnen no-time in hartje Utrecht tijdens je weekendje weg

Deze groepsaccommodatie ligt op de uiterste rand van de stad Utrecht aan de rivier de Vecht. Met een kwartiertje fietsen langs de Vecht en Oude Gracht, bevind je je in hartje Utrecht met de oude binnenstad, Domtoren, Spoorwegmuseum, Centraal Museum en Museum van Speelklok tot Pierement. Als je de Vecht de andere kant op volgt, slinger je mee met de rivier door het landschap richting Breukelen en het Loosdrechtse Plassengebied (10 km). Zwemwater de Maarsseveense plas ligt op 10 minuten fietsen en er is een zwembad op loopafstand.

Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna