Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gastenverblijf Pesse

Pesse, Nederland

 

gastenverblijf-pessegastenverblijf-pessegastenverblijf-pessegastenverblijf-pessegastenverblijf-pesse
Favoriet 
 

v.a. 1.270

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Gastenverblijf Pesse in Pesse

Op de grens van Midden- en Zuidwest-Drenthe, een kilometer buiten het dorp Pesse in een mooie landelijke omgeving staat deze rookvrije groepsaccommodatie. Dit gastenverblijf, met een weids uitzicht over de weilanden is met name geschikt voor weekendverblijf van kleinere familie- of vriendengroepen zonder huisdieren.

Op de grens van Midden- en Zuidwest-Drenthe, een kilometer buiten het dorp Pesse in een mooie landelijke omgeving staat deze rook- en huisdiervrije groepsaccommodatie. Dit gastenverblijf, met een weids uitzicht over de weilanden is met name geschikt voor weekendverblijf van kleinere familie- of vriendengroepen.  De vrije ligging staat garant voor een gezellig weekendje weg en plezier hebben zonder dat de omgeving daar last van heeft. Het gastenverblijf is wel onderdeel van onze woonboerderij en daarom niet geschikt voor groepen die veel hard geluid produceren en daarbij graag een nachtje doorhalen.

Praktische leefruimte en veel grote slaapkamers

De oude stal van onze woonboerderij is omgetoverd in een hedendaags gastenverblijf met originele details.  Naast een mooie binnen-leefruimte en ruime slaapkamers is er een ruim terras voorzien van een veranda/overkapping met houtkachel en de benodigde buitenmeubels waar bij een beetje goed weer buiten geleefd kan worden.  Veel buitenruimte zoals ruime parkeerplaatsen, een jeu-de-boulesbaan, tafeltennis en een speel- en sportveld maken het geheel compleet. Voor de kinderen zijn er skelters, kleine fietsjes en kinderspeelgoed. Kortom een mooie complete entourage als basis voor een relaxed weekendje weg met je familie- of vriendengroep in het Drentse land.

Er is een ruime praktische leefruimte met grote keuken waarin o.a. een vaatwasser, fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron en een oven. Er zijn meer dan voldoende zitplaatsen waaronder ook enkele kinderstoelen en natuurlijk is er televisie en wi-fi aanwezig.  In de keuken vind je alles wat je nodig hebt om je eigen maaltijd te maken, ook gourmetstellen e.d. zijn beschikbaar.

Er zijn 15 slaapplaatsen + een kinderledikantje en een campingbedje.  Er zijn 8 slaapkamers.  Beneden zijn dit 4 ruime 2-persoons slaapkamers met eigen sanitair.  Boven zijn er 3 ruime 2-persoons slaapkamers en 1 kleinere 1-persoons slaapkamer.  Haast alle bedden zijn voorzien van elektrisch verstelbare boxspring matrassen met topper en bij aankomst zijn alle bedden al voor u opgemaakt. Beneden in de hal bevindt zich sanitair t.b.v. de bovenverdieping

Samen wandelen door het grote heidegebied in Drenthe

In de omgeving is het prachtig fietsen en wandelen. Dat kan natuurlijk in het mooie Dwingelderveld (zo'n 4 km verderop), een prachtig groot heidegebied met vele wandel- en fietspaden.  Vlakbij bevindt zich ook het natuurgebied de Boerveense plassen.  In het dorp Pesse vind je o.a. een supermarkt, een snackbar/restaurant, een steak/pannenkoekboerderij en een wok-restaurant. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath