Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Megen

Megen, Nederland

 

groepsaccommodatie-megengroepsaccommodatie-megengroepsaccommodatie-megengroepsaccommodatie-megengroepsaccommodatie-megen
Favoriet 
 

v.a. 1.078

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Megen in Megen

Deze groepsaccommodatie is een sfeervol recreatie- en familieverblijf geschikt voor 10-12 personen. Is volledig gerenoveerd,rolstoel toegankelijk en kindvriendelijk. Gelegen op een unieke plaats aan de rand van Megen, ...

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 8 tot 12 personen. Geheel rolstoel toegankelijk en kindvriendelijk. Het verblijf is geschikt voor vrienden- en familieweekenden, maar ook voor kleinere groepen. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden voor ontspanning of juist tot het ondernemen van activiteiten. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met speelweide 

De begane grond is geheel rolstoel toegankelijk. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur. In de woning zijn tevens een wasmachine en droger aanwezig. De woonkamer, uitgerust met televisie en een sfeerhaard, grenst aan de bessenboomgaard en heeft een uitloop naar het terras. Op de begane grond zijn twee ruime slaapkamers voor twee personen. De begane grond heeft een aparte toilet en daarnaast een volledig uitgeruste badkamer. De badkamer is voorzien van een douche (met douche-stoel) en een rolstoeltoilet. De eerste verdieping bestaat uit een slaapkamer met twee bedden en twee slaapkamers met drie bedden. Aanwezig zijn twee kinderbedjes die op verzoek geplaatst kunnen worden. Verder is er een aparte toilet en een volledig uitgeruste badkamer op de eerste verdieping. De badkamer heeft twee wastafels, een inloopdouche en een bubbelbad. Het terras is voorzien van een open haard. Grenzend aan het terras is een speelweide met een schommel, een zandbak, een trampoline en een voetbalveld. De groepsaccommodatie is voorzien van brede deuren, is gelijkvloers en is ruim opgezet zodat ook de minder valide vakantieganger een prettig verblijf zal hebben. Naast de accommodatie is er een ruimte met onder andere een speelzolder met biljard, tafeltennistafel en -voetbaltafel. De ruimte is "in overleg" beschikbaar. Ook kun je bij de accommodatie een fiets huren.

Samen een dagje naar de tuinen van Appeltern

Megen is een stadje gelegen aan de oever van de Maas. Megen heeft verschillende bezienswaardigheden onder andere het klooster St. Antonius van Padua en de Gevangenentoren. Het veerpontje op loopafstand brengt je over de Maas naar de Betuwe. Het recreatiegebied de Gouden Ham gelegen in Maasbommel en de tuinen van Appeltern zijn zeker een bezoekje waard. Wil je toch liever een dagje stadsallure? De steden Oss, Den Bosch en Nijmegen zullen je verrassen door het grote aanbod winkels, restaurants en terrassen.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.238,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.238,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.238,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn