Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Dishoek

Dishoek, Nederland

 

vakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoek
Favoriet 
 

v.a. 838

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Dishoek in Dishoek

Geniet van de zon, zee en natuur in dit luxe appartement aan de voet van de duinen, op 250 meter van strand en zee ⛱

Dit vakantiehuis is gelegen op een kleinschalig appartementencomplex aan de voet van duinovergang Dishoek! Dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen 🌳  In enkele minuten (250 meter) bevind je je op het prachtige zuidstrand.

Groepsaccommodatie in Zeeland met sauna 

In het appartement (170 m2 incl. terrassen) bevinden zich op een slaapkamer, een badkamer, een grote woonkamer met gashaard, balkon (10 m2), een eethoek en een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. Nespresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Tevens is er een aparte ruimte voorzien van wasmachine, droger en kluisje. Op de eerste etage bevinden zich nog twee slaapkamers en een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche, ligbad en sauna. Tenslotte is hier de toegang tot een riant dakterras (20 m2) vanwaar je geniet van de zon. 

Het appartement, ligt op de eerste etage, beschikt daarnaast over een eigen buitenberging en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion)

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.131,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.846,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.202,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn