Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Bodegraven

Bodegraven, Nederland

 

groepsaccommodatie-bodegravengroepsaccommodatie-bodegravengroepsaccommodatie-bodegravengroepsaccommodatie-bodegravengroepsaccommodatie-bodegraven
Favoriet 
 

v.a. 1.111

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Bodegraven in Bodegraven

Deze eenvoudige groepsaccommodatie heeft een bijzondere sfeer, met aangrenzend een grasveld. Ook prima Voor feesten en partijen tot 150 personen.barbecue.

Deze eenvoudige groepsaccommodatie heeft aangrenzend een grasveld en uitzicht op de visvijver en camping. De groepsaccommodatie heeft een eigen barbecue. Op hetzelfde terrein is ook nog een kleinere accommodatie.

Een vakantiehuis in Zuid Holland met kinderboerderij

De accommodatie bestaat uit een gemeenschappelijke ruimte met open keuken (45m2). Er zijn drie slaapvertrekken met stapelbedden en sanitaire voorzieningen. Ook in de koudere maanden zijn deze goed te gebruiken. Het geheel is ingericht op basis van zelfverzorging. Er is wifi. Op het terrein van de boerderij tref je een sportveld, jeu de boulesaan, visvijver, speeltoestellen en een kleine kinderboerderij aan.

Samen bootje varen door het Groene Hart

De groepsaccommodatie ligt midden in het Groene Hart van de Randstad, heeft een landelijk karakter en is een waterrijk gebied. Gelegen tussen de natuurgebieden van Nieuwkoop en Reeuwijk biedt het fiets- en vaarmogelijkheden. Ook de omliggende grotere steden bieden voldoende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn b.v. Avifauna en het Archeon.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.244,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.244,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen