Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kampen

Kampen, Nederland

 

groepsaccommodatie-kampengroepsaccommodatie-kampengroepsaccommodatie-kampengroepsaccommodatie-kampengroepsaccommodatie-kampen
Favoriet 
 

v.a. 1.653

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kampen in Kampen

Met zijn bijna veertig meter lengte is deze tweemaster één van de grotere zeilklippers op het Nederlandse water. Het schip heeft een imposante tuigage en er is veel ruimte en zitgelegenheid aan dek. De ideale kans om eens voor iets anders te kiezen: vakantie aan boord van een historisch zeilschip.

Met zijn bijna veertig meter lengte is deze tweemaster één van de grotere zeilklippers op het Nederlandse water. Het schip heeft een imposante tuigage en er is veel ruimte en zitgelegenheid aan dek. De ideale kans om eens voor iets anders te kiezen: vakantie aan boord van een historisch zeilschip.  Je stapt in Kampen of Lemmer aan boord. 

Slapen op het water in Overijssel 

Aan dek is veel zitgelegenheid en prachtig uitzicht. Door middel van een trap kom je onderdeks in het dagverblijf uit. Daar bevinden zich drie grote tafels met zitgelegenheid voor 32 personen en een piano. Links bevindt zich de volledig uitgeruste keuken en een sfeervolle bar. Zowel voor als achter het dagverblijf zijn er hutten met stapelbedden en sanitaire voorzieningen. Het schip heeft een mahoniehouten betimmering en is van alle gemakken voorzien. 

Genieten op het water van prachtig uitzicht

Aan de ene kant ligt de historische Hanzestad Kampen, aan de andere kant is er uitzicht op de IJssel en de natuur aan de overkant. De verhuurders kunnen je daarbij een dagtocht aanbieden met het schip. In overleg en tegen een meerprijs kan  je zelfs een prachtige zwerftocht maken over het IJsselmeer en de Waddenzee en meerdere locaties aandoen!

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen