Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Zoutelande

Zoutelande, Nederland

 

vakantievilla-zoutelandevakantievilla-zoutelandevakantievilla-zoutelandevakantievilla-zoutelandevakantievilla-zoutelande
Favoriet 
 

v.a. 1.264

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Zoutelande in Zoutelande

Deze vakantievilla ligt onderaan de grootste duinen van Nederland je kunt de zee horen ruizen, daarnaast ligt het centrum van Zoutelande op slechts enkele minuten fietsafstand.

Deze vakantievilla nodigt uit om in alle rust, maar toch ook dichtbij het centrum van Zoutelande vakantie te vieren. De accommodatie staat afgeschermd van de doorgaande weg en ligt dus geheel autoluw. De vakantievilla grenst onderaan de hoogste duinen van Nederland. Hoe fijn is het om deze grote 'speeltuin' zo dichtbij te hebben? Met een mooie wandeling van ongeveer 10 minuten sta je in het gezellige centrum van Zoutelande. 

Vakantievilla in Zeeland nabij het strand 

Dit vakantiehuis nodigt uit om in alle rust, maar toch ook dichtbij het centrum van Zoutelande vakantie te vieren. Het huis staat afgeschermd van de doorgaande weg. De woonkamer met open keuken en eethoek biedt ruimte voor het hele gezelschap. In de keuken is een vaatwasser, Filter koffieapparaat, oven en magnetron aanwezig. De sfeervolle open haard nodigt uit om heerlijk te genieten na een inspannende dag. Via de terrasdeuren loop je de grote afgeschermde tuin in. Hier is het heerlijk genieten met verschillende speeltoestellen. In de accommodatie zijn twee badkamers met douches en wastafels aanwezig. Er zijn twee aparte toiletten, waarvan 1 invalidetoilet. Tevens is er een tweepersoons slaapkamer. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers met 5 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Jongeren zijn niet toegestaan. Deze woning is geschikt voor gezinnen en families.

Genieten aan de kust

Het strand ligt letterlijk op loopafstand, de zee kun je al horen ruisen vanuit de tuin! Tel daar de meeste zonuren per jaar bij op en een vakantie aan het strand in Zoutelande is een feest! Het centrum van Zoutelande is op enkele minuten fietsen bereikbaar en biedt een divers aanbod van horeca, winkels, souvenir-zaken, een fietsverhuur en verse bakker. Het mondaine Domburg ligt op een half uurtje fietsen, net als Middelburg met haar vele monumenten.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.671,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.605,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg