Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ964 Vrijstaande Vakantiewoning in Zoutelande

Zoutelande, Nederland

 

vz964-vrijstaande-vakantiewoning-in-zoutelandevz964-vrijstaande-vakantiewoning-in-zoutelandevz964-vrijstaande-vakantiewoning-in-zoutelandevz964-vrijstaande-vakantiewoning-in-zoutelandevz964-vrijstaande-vakantiewoning-in-zoutelande
Favoriet 
 

v.a. 613

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ964 Vrijstaande Vakantiewoning in Zoutelande in Zoutelande

Uniek gelegen vakantiewoning gelegen aan de voet van de duinen voor 4 personen.

Deze luxe en sfeervolle vakantiewoning is gelegen aan de voet van de duinen en op loopafstand van het gezellige centrum van Zoutelande. De woning is gebouwd in 2013 en geschikt voor 4 personen, heeft een eigen parkeergelegenheid en is van alle gemakken voorzien. Verder beschikt u over een ruime, omheinde bosrijke tuin (230 m2) met veel privacy en een terras op het zuiden waar u de hele dag kunt genieten van de zon. U zult zich vast snel thuis voelen in deze vakantiewoning, een garantie voor een welverdiende vakantie aan zee. 

Het ligt op een toplocatie op slechts 300 meter van de Noordzee en het strand. U bent op loopafstand van de wandelboulevard, de dorpskern en het strand. De omgeving leent zich uitstekend voor ontspanning in de vorm van strandrecreatie, watersport, wandelen en fietsen. Aan de zeezijde ligt de wandelboulevard van Zoutelande die overgaat in een wandelpad over de duinen, langs Groot-Valkenisse en Dishoek naar Vlissingen.

Het uitzicht over Walcheren en over zee, waar vele zeeschepen vlak langs de kust voorbijvaren, maakt deze wandeling tot een belevenis. Achter de wandelboulevard ligt de winkelstraat met diverse leuke winkels en gezellige terrasjes. Kom genieten van een welverdiende vakantie aan de Zeeuwse Riviera.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 16-08-2024 t/m 23-08-2024 (7 dagen) 1.647,-   Boek
Van 27-09-2024 t/m 04-10-2024 (7 dagen) 1.124,-   Boek
Van 04-10-2024 t/m 11-10-2024 (7 dagen) 1.124,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden