Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ901 Vakantiehuis in Zoutelande

Meliskerke, Nederland

 

vz901-vakantiehuis-in-zoutelandevz901-vakantiehuis-in-zoutelandevz901-vakantiehuis-in-zoutelandevz901-vakantiehuis-in-zoutelandevz901-vakantiehuis-in-zoutelande
Favoriet 
 

v.a. 691

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ901 Vakantiehuis in Zoutelande in Meliskerke

6 Persoons Vakantiehuis in Zoutelande

Net buiten Zoutelande (Meliskerke) kunt u ons luxe, helemaal vrij liggende vakantiehuis huren voor maximaal 6 personen. Er is vrij uitzicht op de duinen van Zoutelande. Deze woning beschikt over een grote, zonnige tuin en biedt u daarmee een fantastische plek waar u 's morgens de zon kunt zien opkomen en 's avonds nogmaals kunt genieten van de ondergaande zon. Het huis is zeer comfortabel ingericht en met vele voorzieningen uitgerust. De beneden verdieping van de woning is geschikt voor rolstoelgebruikers of ouderen.

De winkels zijn vlakbij. Daarnaast biedt Zoutelande u ook meerdere restaurants en terrasjes en een hoop gezelligheid. Zoutelande heeft als enige van Nederland een strand op het zuiden en daarmee de meeste zonuren. Bij het strand vindt u ook twee strandpaviljoens en dit alles op slechts drie kilometer van het vakantiehuis. Wacht dus niet te lang met het huren van dit prachtige vakantiehuis en kom een onvergetelijke vakantie beleven.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 845,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 845,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn