Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Zeegse

Zeegse, Nederland

 

vakantiehuis-zeegsevakantiehuis-zeegsevakantiehuis-zeegsevakantiehuis-zeegsevakantiehuis-zeegse
Favoriet 
 

v.a. 1.304

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Zeegse in Zeegse

In dit 8-persoons wellness vakantiehuis in Drenthe ontbreekt het aan niets. Er zijn maar liefst 2 Jacuzzi's en een grote vuurplaats in de tuin, Finse sauna én een bubbelbad in de badkamer.

In dit 8-persoons wellness vakantiehuis in Drenthe ontbreekt het aan niets. Het vakantiehuis beschikt over maar liefst 2 Jacuzzi's en een grote vuurplaats in een heerlijke tuin. Binnen is de Finse sauna en een bubbelbad te vinden.

Vakantiehuis in Zeegse met dubbele Hottub en Finse Sauna🛀

De royale woonkamer is met grote openslaande deuren naar de omliggende rustige tuin. In de grote zithoek met flatscreen televisie staat ook een grote gezellige eettafel. De open keuken is modern en onder andere uitgerust met een inductie kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en Nespresso machine. De woonkamer is voorzien van airconditioning. Op de begane grond vind je tevens een slaapkamer met ensuite badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één masterbedroom met ensuite badkamer met wastafel en douche. De tweede luxe badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en een heerlijk bubbelbad. Ook kun je hier genieten van de ruime Finse opgietsauna met uitzicht op de natuur. Verder bevindt zich op de bovenverdieping een derde badkamer voorzien van een douche. Door de openslaande deuren kom je in grote tuin (1001 m2) op een rustige locatie aan de rand van het park. Ontspan met de hele familie in de 2 heerlijke Hottubs omringd door groen of geniet van een goed gesprek bij de vuurplaats.

Ontdek het Drentse Landschap 🚶♂️

Het park ligt aan de bosrijke noordzijde van het dorp Zeegse (gemeente Tynaarlo) in het Drentse landschap. Vanuit het park loop of fiets je zo de natuur in. Restaurantjes zijn er op loopafstand. In Zuidlaren, op 4 kilometer afstand van Park de Zeegser Duinen, vind je een uitgebreid aanbod aan restaurants waaronder ster-restaurant De Vlindertuin. Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook terecht in Zuidlaren. Er is een supermarkt en een winkelcentrum. In de buurt zijn talloze leuke authentieke dorpjes om te bezoeken en ook de steden Assen en Groningen zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Hier kun je shoppen, musea bezoeken en gezellig eten. Golfliefhebber? Een balletje slaan kan bij Golfclub De Compagnie. Op zoek naar ontspanning? Ga een dagje relaxen bij Wellness de Waterlelie. Voor gezinnen is een dagje bij dierenpark Wildlands een onvergetelijke ervaring. Fietsen huren kan in de directe omgeving. Net als kano's huren. Hoewel het park geen zwembad heeft, zijn er in de omgeving genoeg mogelijkheden om in de zomer verkoeling te vinden. Bijvoorbeeld in het Zuidlaardermeer of het Paterswoldsemeer, of in subtropisch zwemparadijs Aqualaren.  


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.539,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen