Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kamperland

Kamperland, Nederland

 

groepsaccommodatie-kamperlandgroepsaccommodatie-kamperlandgroepsaccommodatie-kamperlandgroepsaccommodatie-kamperlandgroepsaccommodatie-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 1.314

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kamperland in Kamperland

Deze luxe villa voor 10 personen is een droom. Geniet hier op elk moment van de dag van een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte polders en het Veerse Meer.

Mooie luxe villa voor 10 personen in Kamperland! Deze villa is echt een plaatje en je huisdier is in deze woning ook van harte welkom! Ervaar de allure en de rust van deze watervilla met eigen aanlegsteiger aan het Veerse Meer. 

Groepsaccommodatie in Kamperland aan het Veerse Meer 🏡

Je betreedt de woning middels een grote trap aan de voorzijde. De ruime entree biedt toegang tot de luxe, open (woon)keuken voorzien van alle moderne kwaliteitsapparatuur. Aan de ruime eettafel kun je tot laat in de avond heerlijk tafelen met het gezelschap of misschien genieten jullie wel van een aperitief op het balkonterras in de avondzon? Op deze etage vind je ook een royale tweepersoons slaapkamer met badkamer en suite en een gastentoilet. Op de eerste etage vind je de woonkamer die is voorzien van luxe meubelen, een houtkachel en tv. Hier kun je genieten van een panoramisch uitzicht over de bruisende jachthaven en het Veerse Meer, dit uitzicht verveelt nooit! De brede schuifpui verbindt binnen met buiten en geeft toegang tot het tweede terras met loungeset. Op deze etage vind je ook een tweepersoonskamer met luxe badkamer en suite met bad. Het souterrain beschikt over nog eens drie tweepersoonskamers en een separate badkamer met toilet. Kers op de taart is de heerlijke tuin met privé aanlegsteiger en terras op het zuiden. Deze villa is bestemd voor het ontvangen van familiale groepen. Boekingen door niet familiale groepen worden niet aanvaard.

Genieten aan de kust ⛱

De villa ligt op korte afstand van de Zeeuwse stranden. Vaar vanuit je villa de vrijheid tegemoet en let aan bij het pittoreske stadje Veere of één van de onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer. Of geniet gewoon van de rust terwijl jullie naar de zonsondergang op het meer kijken. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.954,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.104,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn