Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Julianadorp

Julianadorp aan Zee, Nederland

 

vakantiehuis-julianadorpvakantiehuis-julianadorpvakantiehuis-julianadorpvakantiehuis-julianadorpvakantiehuis-julianadorp
Favoriet 
 

v.a. 1.449

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Julianadorp in Julianadorp aan Zee

Deze groepsaccommodatie in Julianadorp bevindt zich op een vakantiepark dichtbij de zee. De accommodatie is voorzien van allerlei faciliteiten voor een fijn verblijf. Geschikt voor 8 personen.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke groepsaccommodatie in het prachtige Julianadorp? Zoek dan niet verder! Deze groepsaccommodatie is zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je kan genieten van een comfortabel en plezierig verblijf.

Groepsaccommodatie in Julianadorp dichtbij de kust 🏡

De woonkamer biedt een comfortabele bank die uitkijkt op de omheinde tuin en tevens een prachtig zicht biedt op de mooie keuken. Deze keuken is voorzien van diverse gemakken, zoals een combi oven/magnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en de 8-persoons eettafel. Het gehele vakantiehuis is gelijkvloers, er zijn vier slaapkamers en twee badkamers. Twee slaapkamers hebben een 2-persoonsbed en twee slaapkamers hebben twee 1-persoons bedden. . De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en wasbak en er is tevens nog een apart toilet aanwezig. Kortom een ideale vakantie locatie voor jong en oud!

Veel faciliteiten aanwezig ✅

Het vakantiehuis is op loopafstand van het strand en ligt op een vakantiepark te Julianadorp aan Zee. Het park ligt aan de voet van de duinen op slechts 400 meter van het strand en is daarmee een must voor de echte strandliefhebber. Op het strand bevinden zich twee gezellige en moderne strandpaviljoens die het gehele jaar geopend zijn voor een lekker hapje en/of drankje. Daarnaast is er bij het park ook een lunchroom/snackbar te vinden. Het vakantiepark is ruim opgezet. Er zijn faciliteiten zoals een voetbalveld, een basketbalveld en voldoende ruimte om te spelen. Dit maakt het de perfecte plek voor een strandvakantie! De ideale locatie voor een vakantie aan het strand!
Julianadorp is een charmant kustplaatsje bekend om zijn bruisende sfeer en prachtige stranden. Het biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van zon, zee en ontspanning. Het ligt in de kop van Noord Holland. Ten zuiden van Den Helder en ten Noorden van Callantsoog. Julianadorp biedt een prachtige omgeving met brede zandstranden, duingebieden, bollenvelden en een ontspannen karakter. De ideale bestemming om met je groep tot rust te komen en te genieten.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.765,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn