Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Meppen

Meppen, Nederland

 

vakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppen
Favoriet 
 

v.a. 1.935

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 50 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Meppen in Meppen

Meppen, een authentiek Drents dorp met mooie, rietgedekte boerderijen en een Brink met eeuwenoude eikenbomen. Aan de rand van het dorp en nabij het bos ligt de accommodatie. U kunt te voet of op de fiets genieten van de vele natuurgebieden.

Vanwege de ligging aan de rand van het bos in het pittoreske dorpje Meppen is onze accommodatie het ideale uitgangspunt voor: rustzoekers, wandelaars, fietsers, ruiters en sportbeoefenaars. En met de beschikking over een groot, veilig en afgeschermd sportveld is de groepsaccommodatie ook ideaal voor uw schoolkamp of familieweekend. Kortom, met welke samenstelling u ook weggaat, Deze accommodatie biedt u de oplossing! In deze accommodatie is een gezellige gemeenschapsruimte met een bar. Een ruime leefruimte met een gescheiden gezellige ruime zithoek. De keuken is volledig ingerichte mét professionele vaatwasser, oven en groot 4 pits gasfornuis. Een mooi overdekt terras, voorzien van picknicktafels en tuinmeubilair.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met riant sport- en speelveld


Aan de voorkant van groepsaccommodatie treft u een riante sport- en speelveld aan. Hier kunt u vrij gebruik maken van spelmaterialen zoals voetbaldoelen, een volleybalnet, een tafeltennistafel, voetbalspel, klim/klauter rek en schommels. Het veld is ideaal voor een groot scala aan activiteiten met uw groep. In overleg kunnen wij voor u diverse activiteiten verzorgen. Wat dacht u van klootschieten, of een leuke speurtocht? Catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk hier ook andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.680,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.680,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 2.680,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen