Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Barchem

Barchem, Nederland

 

groepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchemgroepsaccommodatie-barchem
Favoriet 
 

v.a. 1.869

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Barchem in Barchem

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 18 tot 20 personen. Geschikt voor families, vriendengroepen, zorggroepen en sportieve groepen. Tevens te gebruiken als vergaderlocatie, de benodigde faci...

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 18 tot 20 personen. Deze accommodatie is ook in zijn geheel te huur zie . Het naastgelegen recreatiehuis is te huur op aanvraag. 

Een vakantiehuis in Gelderland met groot speelveld

De ruime woonkamer met landelijk uitzicht is voorzien van alle gemakken. Er is een open keuken met grote eethoek. Vanuit de openslaande deuren kan je het terras betreden. Het terras is overkapt en voorzien van tuinmeubilair en barbecue. In totaal zijn er 7 ruime slaapkamers waarvan 5 op de bovenverdieping en 2 op de benedenverdieping. Drie slaapkamers beschikken over een eigen douche en toilet. Verder zijn er nog 3 luxe badkamers. Het gebouw is drempelloos heeft brede deuren en is aangepast voor minder validen. Het naastgelegen recreatiehuis heeft de volgende indeling: op de begane grond is een sfeervolle bar met keuken. Tafels en stoelen zijn ruim aanwezig voor het spelen van een spelletje bijvoorbeeld. Er is een zitgedeelte met tv. De eerste verdieping bestaat uit een groot slaapvertrek voor 5 tot 6 personen met aparte douche. 
Naast een voetbal-volleybalveld, trampoline, meerdere tafeltennistafel, een schuur met skelters is er ook een stormbaan, tokkelbaan en een kabouterpad door het bos. 
Kortom een compleet speelparadijs voor de kinderen! 

Ontdek samen de bosrijke omgeving

Het dorpje Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg met zijn alom bekende Witte Wievenkoele. Een bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. Er zijn routes voor mountainbikers. Omliggende plaatsen zijn onder andere Lochem met een historische binnenstad, Borculo met een brandweermuseum en Ruurlo met een klimbos, oplopend in hoogtes van 0,5 tot 16 meter! Voor de allerkleinsten is er het kabouterpad. Hanzesteden met een rijke geschiedenis zoals Zutphen, Doesburg en Deventer zijn ook zeker een bezoek waard. Het is mogelijk om onder begeleiding van een gids een stadswandeling te maken en lokale producten te proeven. Je kunt activiteiten vanaf de locatie ondernemen. Wat dacht je van een ritje door de mooie omgeving met Bello, het Barchemse treintje? Leuk voor jong en oud! Of een arrangement wijnproeven op locatie.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.069,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.069,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna