Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperlandvakantiehuis-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 971

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Kamperland in Kamperland

Op deze prachtige locatie, direct aan de oever van het Veerse Meer, ligt dit vakantiehuis voor 6 personen. Vanuit uw villa kunt u genieten van alle activiteiten op het water. Jachten, zeilboten en windsurfers kruisen elkaar.

Op deze prachtige locatie, direct aan de oever van het Veerse Meer, ligt dit splinternieuwe vakantiehuis voor 6 personen. Vanuit je vakantiewoning kun je genieten van alle activiteiten op het water. Jachten, zeilboten en windsurfers kruisen elkaar. Maar het is ook een plek die rust uitademt, waar u ontspannen aan de dag begint en 's avonds na een dag op het meer of na een heerlijke stranddag betoverd wordt door een prachtige zonsondergang.

Vakantiehuis in Zeeland met uitzicht op het Veerse meer

Op de begane grond vind je 3 ruime slaapkamers met directe toegang tot de tuin en voorzien van tweepersoonsbedden. Twee slaapkamers beschikken over een televisie. De 2 badkamers zijn uitgerust met een regendouche, badkamermeubel en een toilet. Op de eerste verdieping tref je de royale en licht overgoten living met open keuken. De keuken is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien: zoals een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en Nespresso- en filterkoffiemachine. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een comfortabel interieur met flatscreen tv (extra buitenlandse zenders) en een Sonos soundsysteem. Via de schuifpui/openslaande deuren kom je op het dakterras met panoramisch uitzicht op het meer. 's Ochtends kun je hier rustig wakker worden bij de stilte van het meer om daarna met de hele familie in de zon te ontbijten. Een heerlijke start van uw vakantiedag. In de tuin vind je tevens 2 ligbedden. 

Vanuit jullie vakantiehuis direct het water op

Er is een parkeerplaats voor 2 auto's op eigen terrein. Er is tevens een carport voor je watersportmaterialen of fietsen en een oplaadpaal voor elektrische auto's. De accommodatie ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg