Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Diever

Diever, Nederland

 

groepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-dievergroepsaccommodatie-diever
Favoriet 
 

v.a. 1.690

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Diever in Diever

Unieke groepsaccommodatie in het bos, op 500 meter van Diever. Met prachtig verzorgde kamers, een heerlijke bar-lounge, een royale woonkamer, een vertrek voor ontbijt en diner, de rijk uitgeruste professionele keuken en een houtgestookte hottub.

Ontdek een unieke groepsaccommodatie, verscholen in het bos op slechts 500 meter van het charmante Diever. Midden in de natuurlijke pracht van het Drents-Friese Wold.

Groepsaccommodatie in Drenthe met hottub 🏡

De groepsaccommodatie is een boerderij met rietgedekte kap die uitgebouwd is. De vertrekken zijn zeer ruim en recent gerenoveerd. De vele ramen en openingen in de muren laten het natuurlijke daglicht binnenstromen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Met prachtig verzorgde kamers, een heerlijke bar-lounge, een royale woonkamer, een vertrek voor ontbijt en diner, de rijk uitgeruste professionele keuken en een houtgestookte hottub. Deze accommodatie telt 1,5 hectare, met schitterende uitzichten op de landerijen en bossen rondom. Je kun je heerlijk sporten en zo de eindeloze bossen van het Drents-Friese Wold inlopen.

Ontdek de natuur in de omgeving 🌳

De groepsaccommodatie is gelegen in het Drents-Friese Wold, direct aan de bosrand. Op loopafstand van het gezellige dorp Diever, tegenover het Shakespeare Openluchttheater. Er zijn volop restaurants nabij en een grote supermarkt welke 7 dagen per week geopend is.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.064,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.064,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid