Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

 

groepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvliet
Favoriet 
 

v.a. 1.384

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nieuwvliet in Nieuwvliet

Verblijf met de hele familie in deze kindvriendelijke, vrijstaande woning. Dit is een 10-persoonswoning met 5 slaapkamers, 4 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 151 m2. Deze vakantiewoning is perfect voor families met kleine kinderen!

Verblijf met de hele familie in deze kindvriendelijke, vrijstaande woning. Dit is een 10-persoonswoning met 5 slaapkamers, 4 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 151 m2. Deze vakantiewoning is perfect voor families met kleine kinderen!

Groepsaccommodatie in Zeeland met speelruimte 🏡

De woning op ligt in het gezellige deel van het resort dat speciaal gericht is op gezinnen met jonge kinderen. De achtertuinen van deze woningen geven toegang tot de gemeenschappelijke speeltuin die wordt omheind door een lage heg met toegangshek. Zo kun je je kinderen onbezorgd in de speeltuin laten spelen met hun nieuwe vakantievriendjes! De royale woonkamer is voorzien van een zithoek en een smart-tv met streaming mogelijkheid. Daarnaast is er een eethoek met eettafel en een open speelruimte waar kinderen zich volop kunnen vermaken met een speelhuisje en diverse speelelementen. De luxe open keuken is volledig uitgerust met onder andere een Bora kookplaat, combi-oven, vaatwasser, Nespresso apparaat en een wijnkoelkast. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een ruim, overdekt terras met terrasmeubilair. De omheinde tuin is verbonden aan de gemeenschappelijke speeltuin in het Kidskwartier. Je kinderen zullen zich hier volop vermaken! Verder bevindt zich op de begane grond een slaapkamer met een smart-tv met streaming mogelijkheid en een comfortabele en-suite badkamer met ligbad, douche en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, waaronder 1 kinderslaapkamer. Eén slaapkamer op de eerste verdieping beschikt over een smart-tv met mogelijkheid om te streamen. Er zijn 3 badkamers, waarvan 2 met een douche en wastafelmeubel. De kinderslaapkamer heeft een en-suite badkamer met een douche en wastafel. De andere badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Ook is er een separaat toilet aanwezig en is er een traphekje bij de trap. Er zijn 3 privé parkeerplaatsen bij de woning aanwezig met een laadpaal voor een elektrische auto. Bovendien kun je tijdens je verblijf gratis gebruikmaken van wifi.

De indeling van de accommodatie kan afwijken. De plattegronden en beelden geven een goede impressie, maar zijn slechts ter illustratie.

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park 🤩

De accommodatie bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De accommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.584,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn