Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rijs

Rijs, Nederland

 

groepsaccommodatie-rijsgroepsaccommodatie-rijsgroepsaccommodatie-rijsgroepsaccommodatie-rijsgroepsaccommodatie-rijs
Favoriet 
 

v.a. 3.831

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 52 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rijs in Rijs

Deze luxe verblijfsaccommodatie was voorheen een schoolgebouw en in 2020 omgetoverd tot een prachtige vakantiebestemming met alle moderne voorzieningen. Dit ruime huis biedt diverse recreatieruimtes en een scala aan voorzieningen, waardoor het de perfecte accommodatie is voor familie- en vriendenweekenden.

Deze luxe verblijfsaccommodatie was voorheen een schoolgebouw en in 2020 omgetoverd tot een prachtige vakantiebestemming met alle moderne voorzieningen. Dit ruime huis biedt diverse recreatieruimtes en een scala aan voorzieningen, waardoor het de perfecte accommodatie is voor familie- en vriendenweekenden. 

Groepsaccommodatie in Friesland met speelparadijs 🏡

Geniet van de gezellige eet- en recreatieruimte met een bar en verschillende zithoeken, en ontspan in de sfeervolle woonkamer met een knusse open haard. De professioneel ingerichte keuken grenst aan een buffetruimte. Met 16 slaapkamers, elk voorzien van een eigen douche en toilet, is er voldoende ruimte voor iedereen. Terwijl je ontspant op het zonovergoten terras, vermaken de kinderen zich met de vele speelvoorzieningen. Het vakantiehuis staat op ruim een halve hectare eigen grond, waardoor je kunt genieten van veel privacy en ruimte zowel binnen als buiten. De groepsaccommodatie is gelegen op het recreatiecluster 'Mooi Gaasterland', wat betekent dat er veel keuze is aan restaurants en eetgelegenheden in de buurt. Houd er rekening mee dat er naast de accommodatie verschillende woningen, campings, hotels en vakantiehuizen zijn, dus respecteer elkaars rust en privacy. De accommodatie bevindt zich binnen de bebouwde kom van Rijs en is geen feestlocatie met luide muziek. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur geldt de nachtrustperiode en is het buiten stil en binnen rustig. Het terras (veranda) kan worden gebruikt tot 24.00 uur (vergunning van de gemeente). De accommodatie is volledig aangepast voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn.

Let op: accommodatie is 8 maanden vooruit te boeken.

Ontdek het glooiende landschap ☘️

De groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, dat bekend staat om zijn gevarieerde en glooiende landschap. Op loopafstand van de accommodatie vind je het IJsselmeer met zijn uitgestrekte zandstrand. Naast de bossen, zoals het eeuwenoude Rijsterbos, biedt de omgeving ook adembenemende vergezichten en de Friese meren. Verken de charmante historische Friese steden en pittoreske dorpjes in de omgeving.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 5.082,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 5.082,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 5.082,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna