Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Heythuysen

Heythuysen, Nederland

 

groepsaccommodatie-heythuysengroepsaccommodatie-heythuysengroepsaccommodatie-heythuysengroepsaccommodatie-heythuysengroepsaccommodatie-heythuysen
Favoriet 
 

v.a. 884

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Heythuysen in Heythuysen

Hou jij van natuur rust en ruimte met je familie of vrienden? Kom het ervaren bij deze accommodatie. Je waant je op deze prachtige plek alleen op de wereld. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Deze groepsaccommodatie is van oudsher een paardenstal op de heide. Vele jaren geleden is het verbouwt tot woning en inmiddels is het een modern, knus en complete recreatiewoning. Door de bouwkundige historie is het plafond op de eerste verdieping laag aan de randen. Perfect voor gezelschappen tot 10 personen.

Groepsaccommodatie in Limburg met een rustige ligging 🏡

Beneden heb je de luxe van riante ruimtes met veel glaspartijen waardoor je een perfecte verbinding met buiten kunt ervaren. De woonkamer is inclusief keukenblokje, TV en houtkachel. Een mooie serre waarin de keuken en eettafel zich bevinden met ook een panorama uitzicht over het landgoed. De slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. de badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafels ligt op de beneden verdieping. De vakantiewoning beschikt over een ruim 190 m2 terras, vuurplek in de vuurkuil en speelberg voor de kleintjes (inclusief schommel en glijbaan). Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Samen de natuur ontdekken en leuke uitstapjes maken ☘️

De groepsaccommodatie heeft een ligging in Midden-Limburg. Groten steden zoals Venlo, Roermond en Weert liggen in de omgeving, maar ook grote natuurgebieden zoals Het Leudal, De Peel, en de Maasplassen. In de omgeving zijn vele wandel en fiets mogelijkheden. De groepsaccommodatie heeft een centrale ligging in de natuur, maar ook leuke uitstapjes naar o.a. Toverland (20 minuten), Outlet Roermond (20 minuten) en Gaia Zoo (50 minuten) zijn leuk om te ondernemen. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.519,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath