Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ918 Vakantiewoning in Retranchement

Retranchement, Nederland

 

vz918-vakantiewoning-in-retranchementvz918-vakantiewoning-in-retranchementvz918-vakantiewoning-in-retranchementvz918-vakantiewoning-in-retranchementvz918-vakantiewoning-in-retranchement
Favoriet 
 

v.a. 801

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ918 Vakantiewoning in Retranchement in Retranchement

6 Persoons Vakantie tussenwoning in Retranchement (bij Cadzand)

U gaat een heerlijke vakantie in Zeeland beleven door dit gezellige vakantiehuis voor 6 personen te huren, met een afgesloten terras en gratis internet in Cadzand, op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het betreft een zeer luxe en moderne, geschakelde vakantiewoning gelegen in Zomerdorp het Zwin, vlakbij duin, zee, strand en het natuurgebied 't Zwin. Dit huis, ingericht voor 6 personen, beschikt over 3 slaapkamers.

Cadzand, de meest zuidelijke badplaats van Nederland op de grens met België, biedt tal van mogelijkheden. Een uitstapje naar een van de historische steden zoals Brugge, Gent of Knokke mag zeker niet ontbreken op uw agenda. Maar ook Cadzand zelf heeft veel te bieden met zijn gezellige restaurants en terrasjes, zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot de mooiste van Nederland, ideaal voor zowel ontspannen flaneren en zonnen als voor het actief beoefenen van watersporten of het maken van lange strandwandelingen. Naast de vele wandelmogelijkheden zijn er ook talrijke fietsroutes die u langs de kust, door duingebieden en langs landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes leiden. Een bezoek aan het Zwin, een waddengebied met een rijke flora en fauna en een paradijs voor vogels, is zeker de moeite waard. U kunt het Zwin op eigen gelegenheid verkennen, maar er worden ook regelmatig begeleide wandelingen georganiseerd.

Kom snel genieten van de zee, het strand en de prachtige omgeving van Cadzand, waar dit gezellige vakantiehuis te huur staat.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden