Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Schip in Enkhuizen

Enkhuizen, Nederland

 

schip-in-enkhuizenschip-in-enkhuizenschip-in-enkhuizenschip-in-enkhuizenschip-in-enkhuizen
Favoriet 
 

v.a. 4.399

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Schip in Enkhuizen in Enkhuizen

Comfortabele Kitsgaffelgetuigde tweemast Klipper waarop je sportief kunt onthaasten op het water van de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren!

Welkom aan boord!  Dit schip kent een wel heel lange, mooie en uitgebreide historie. Ooit gebouwd in 1910 als eenmastklipper heeft zij tot 1990 vracht gevaren. Eerst puur op de zeilen en later gemotoriseerd. In 1990 werd het schip omgebouwd tot een comfortabele, zeilende tweemastklipper waarop je samen met je reisgenoten een heerlijk verblijf zult hebben. Zeilen, droogvallen, een nacht voor anker of wedstrijdzeilen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit schip is ook uitstekend geschikt voor een teambuilding uitje.

Slapen op het water in Friesland

Het voormalige laadruim is omgetoverd tot een ruime en sfeervolle accommodatie voor 26 personen. Dankzij haar afmetingen beschikt ze, zowel boven-, als benedendeks over zeer veel leefruimte en heeft als één van de weinige schepen een extra salon aan dek met rondom zicht naar buiten. De keuken/kombuis is goed uitgerust en voorzien van een groot 6-pits fornuis met 2 ovens en ruime voorraadkasten. Tevens is er een grote extra koeling aan boord voor je drankjes. Alle hutten zijn voorzien van bedden met een minimale lengte van 2 meter. Voorts zijn de hutten uitgerust met een leeslampje bij het bed, een patrijspoort welke open kan, een wasbak met daaronder een kast en een ruimte onder je bed voor je tas. Voor de koudere nachten in voor- en najaar is dit schip uitgerust met een verwarming. Kortom: wil je vanaf het water Nederland ontdekken dan is zeilen met Irene een uitstekende keus.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten van de vrijheid

De ervaren bemanning helpt je graag met het onder de knie krijgen van de werkzaamheden aan boord. Hierdoor kun je met elkaar sportief buiten bezig zijn. De activiteiten aan boord en haar uitgelezen bemanning maken dit schip zo uitstekend geschikt voor een teambuilding sessie. Irene en haar maat stellen veiligheid voorop en het schip is ook zeer kindvriendelijk. Ideaal dus voor familie-, of gezinstochten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en zeilvakanties.

Bekijk ook de andere

*Op deze accommodatie zijn de van toepassing


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 6.099,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid