Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Broekhuizenvorst

Broekhuizenvorst, Nederland

 

groepsaccommodatie-broekhuizenvorstgroepsaccommodatie-broekhuizenvorstgroepsaccommodatie-broekhuizenvorstgroepsaccommodatie-broekhuizenvorstgroepsaccommodatie-broekhuizenvorst
Favoriet 
 

v.a. 3.189

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Broekhuizenvorst in Broekhuizenvorst

Ruime accommodaties geschikt voor 36 personen. Ideaal voor een fijne vakantie met familie of vrienden. Je bevindt je op slechts 500 m van het centrum en helemaal vrijliggend in het mooie Noord Limburgse landschap.

Welkom in deze groepsaccommodatie in Broekhuizenvorst. Dit zijn 2 aparte accommodaties die ook samen te huur zijn, de poort in de tuin gaat dan open en verbindt de 2 woningen. Ideaal voor een vakantie met de familie. De tuin met tuinmeubilair en barbecue biedt optimaal comfort en laat je genieten van de buitenlucht.

De eerste accommodatie heeft een ruime woonkeuken cq leefruimte, een 2 persoons slaapkamer en een apart toilet. De keuken grenst aan een overkapping van 25 vierkante meter, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Op de bovenverdieping vind je 2 badkamers met inloopdouche, ligbad en toilet, 3 vierpersoons slaapkamers en 1 zespersoons slaapkamer. Op 2 slaapkamers staan luxe 2 persoons slaapbanken, terwijl de rest van de bedden boxspring bedden zijn. Buiten kun je genieten van een groot grasveld met schommels en een trampoline. En als je op zoek bent naar een extra ruimte voor bijvoorbeeld een fotostudio, dia projectie ruimte of vergaderruimte, dan kun je de aangrenzende 200 vierkante meter grote ruimte apart huren. Hier kun je ook lezingen geven of andere activiteiten organiseren. 

De tweede accommodatie is een grote vakantiehuis voor 16 personen en beschikt over twee badkamers en zes slaapkamers. Het vakantiehuis heeft internet (draadloos), twee koelkasten, een wasdroger en een wasmachine. In de keuken vind je een combimagnetron, een fornuis, een koffiezetapparaat en een vaatwasser. De accommodatie heeft tevens een fijn terras met een set tuinmeubelen en een barbecue waar je kunt genieten van het samen zijn. 

Geniet van de afwisselende omgeving ☘️

De groepsaccommodatie ligt vlakbij natuurgebied de Maasduinen, kasteeltuinen Arcen en brouwerij Hertog Jan Binnen. Binnen 10 km vind je ook diverse recreatieve mogelijkheden, zoals een openlucht zwembad, Mystery Land en tennisterreinen. Je bevindt je op slechts 500 m van het centrum van Broekhuizenvorst met een klein aantal eetgelegenheden. Vanaf de woning kom je met de fiets door diverse gezellige dorpen of wat dacht je ervan om de grens over te gaan naar Duitsland (8 km). Kortom, deze vakantiewoning is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in Limburg. 


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn