Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ478 Chalet 96 Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

 

vz478-chalet-96-sint-annalandvz478-chalet-96-sint-annalandvz478-chalet-96-sint-annalandvz478-chalet-96-sint-annalandvz478-chalet-96-sint-annaland
Favoriet 
 

v.a. 230

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ478 Chalet 96 Sint-Annaland in Sint-Annaland

Chalet op een mooie locatie in Sint Annaland, Tholen voor 4 personen op vakantiepark de Krabbenkreek

Dit gezellige en rustig gelegen 4-persoons vakantiechalet staat te huur op het sfeervolle Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland Tholen. Heerlijk in alle rust genieten van uw vakantie met uw gezin, wat wilt een mens nog meer? U bent welkom met maximaal 4 personen en één hond. Het chalet is volledig ingericht en buiten heeft u een heerlijk terras met picknicktafel en vaste barbecue. Het kindvriendelijke familiepark ligt in een prachtige omgeving die u alle mogelijkheden geeft voor het uitoefenen van allerlei activiteiten zoals fietsen en wandelen. Er is een klein strand vlakbij waar het heerlijk toeven is met de kinderen. 

Omdat het chaletpark aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde ligt zijn er ook volop watersport mogelijkheden.
Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Kom genieten van de rust en de gemoedelijke sfeer in Sint-Annaland in Zeeland door dit leuke vakantiechalet te huren voor 4 personen en eventueel uw hond.                                                                             


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 01-04-2024 t/m 05-04-2024 (4 dagen) 441,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 428,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen