Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Groot Agelo

Groot agelo, Nederland

 

vakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelovakantieboerderij-groot-agelo
Favoriet 
 

v.a. 1.976

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Groot Agelo in Groot agelo

Zie jij jezelf al zitten, samen met je familie, vrienden of collega's? Dit gedeelte van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een ruim en sfeervol ingericht 16-persoons vakantiehuis en vergaderlocatie.

Zie jij jezelf al zitten, samen met je familie, vrienden of collega's? Dit gedeelte van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een ruim en sfeervol ingericht 16-persoons vakantiehuis en vergaderlocatie. 

Een groepsaccommodatie in Overijssel met hottub en sauna 

Een echte Twentse drie-kaps-boerderij. Met drie niendeuren en ronde stalraampjes met bloemmotief. In twee kappen van de boerderij zijn de acht slaapkamers van de vakantiewoning gerealiseerd. Lijkt het je ook fantastisch om wakker te worden in de slaapkamer met het ronde raampje met bloemmotief? Vanuit het raam zie je de bijzondere oude eikenbomen die op het ruime erf staan. De gehele vakantiewoning is in boerenlandleven stijl ingericht. s 'Ochtends gezellig met zijn allen om de ruime boereneettafel. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. In de tuin bevinden zich een trampoline, kabelbaan, duikelrek, diverse glijbanen.

Samen de omgeving verkennen 

In Twente is ieder seizoen een genot! In de zomer staat het heidegebied in bloei. Stap op de fiets of kom wandelen; genieten van het glooiende landschap. Terwijl in de winter het weidse uitzicht en de bomen zorgen voor ultiem geluksgevoel. Bezoek bijvoorbeeld het openluchtmuseum of één van de vele galerieën die Ootmarsum rijk is. Maak een wandeling over Landgoed Singraven of langs de molens van Bels en Frans. Of bezoek de vele speeltuinen en zwembaden in de omgeving. In de vakantieboerderij liggen brochures van alle mogelijke uitstapjes en fietsroutes klaar.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.076,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna