Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Wirdum

Wirdum, Nederland

 

groepsaccommodatie-wirdumgroepsaccommodatie-wirdumgroepsaccommodatie-wirdumgroepsaccommodatie-wirdumgroepsaccommodatie-wirdum
Favoriet 
 

v.a. 1.068

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Wirdum in Wirdum

Direct gelegen aan het Damsterdiep met eigen aanlegsteigers en veel zitjes aan het water. Deze accommodatie ligt rustiek, maar ook dichtbij de bruisende stad Groningen.

Ontdek deze plek aan de waterkant waar je heerlijk kunt zwemmen, vissen en kanovaren. Op ca. 15 min van de stad Groningen. Op 4 km. afstand van Appingedam met veel winkels en restaurants.
Delfzijl met zijn nieuwe stranden en Waddenzee op 10 km. Alles voor een ontspannen en actiefverblijf op het Groninger platteland.

Een vakantiehuis in Groningen met veel ruimte

De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met 12 slaapplaatsen.  Ben je met meer personen, kun je de naastgelegen 4-persoons houten lodge bijboeken en totaal met 16 personen verblijven. De accommodatie heeft op eigen terrein een mooi aangelegde tuin, eigen oprijlaan en parkeerruimte voor 5 auto's. Zeer groot terras met veel zitjes en een 12 persoons picknicktafel. Op het terras is een vuurkorf. Aan de waterkant liggen 2 Canadese kano's klaar om gratis te gebruiken (ook kano's bij te huren). Vanaf de locatie mooie kanotochten te varen b.v. rondje Appingedam met zijn hangende keukentjes. 
Damsterdiep heeft schoon stromend water en alleen langzaam varend pleziervaartuigen. Op 10 km. ligt de Eemshaven, van hieruit kun je dagelijks een boottocht maken naar het Duitse eiland Borkum. Op 1 km ligt het landgoed Ekenstein
met een prachtig wandelbos. Fietsverhuur is mogelijk in Loppersum, op 3 km afstand van de accommodatie. Er zijn Kwelder en wadlooptochten mogelijk vanuit Pieterburen en Noordpolderzijl.

Binnenruimte heeft scandinavische uitstraling

Met veel leefruimte en zitjes en een prachtige ruime serre, ook is er een volledig ingerichte keuken. In de accommodatie zijn Wifi, radio en een smart TV aanwezig. Aparte hoek met boeken en lektuur. Spelletjes hoek en
sjoelbakken. Centrale verwarming en aparte ruimte voor garderobe en 2 toiletten en 2 douches.
Er zijn 3 slaapkamers met in totaal 12 eenpersoonsbedden, wanneer je met meer dan 12 personen bent dien je de houten lodge bij te huren die op  het terrein staat. De houten lodge heeft 4 slaapplekken.
Veiligheid; Rookmelders, brandblussers en blusdeken.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.255,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.255,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn