Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2401 Luxe villa in Kamperland

Kamperland, Nederland

 

vz2401-luxe-villa-in-kamperlandvz2401-luxe-villa-in-kamperlandvz2401-luxe-villa-in-kamperlandvz2401-luxe-villa-in-kamperlandvz2401-luxe-villa-in-kamperland
Favoriet 
 

v.a. 1.684

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2401 Luxe villa in Kamperland in Kamperland

10-Persoons Luxe villa in Kamperland

Ervaar de ultieme droom in deze luxe villa voor 10 personen aan het Veerse Meer, omringd door uitgestrekte polders. Met haar grote raampartijen biedt de villa op elk moment van de dag een adembenemend uitzicht. Geniet van de exclusieve rust en allure, inclusief een privé-aanlegsteiger voor avonturen op het water. Strategisch gelegen nabij de Zeeuwse stranden, is het de ideale plek voor natuurliefhebbers en watersportenthousiastelingen. Verken het pittoreske Veere of vaar naar onbewoonde eilandjes. 

De villa, in het gastvrije dorp Kamperland, ligt op een steenworp afstand van zowel het Veerse Meer als het Noordzeestrand, en biedt toegang tot een scala aan activiteiten zoals zeilen, surfen en snorkelen. Nabijgelegen historische steden zoals Goes en Middelburg nodigen uit tot culturele uitjes. Deze villa combineert luxe met de schoonheid van de Zeeuwse natuur en cultuur, en belooft een onvergetelijk verblijf waar water en land samenkomen.

Kamperland, een dorp in de gemeente Noord-Beveland, ligt direct aan het Veerse Meer tegenover de stad Veere en heeft een moderne jachthaven met 140 ligplaatsen. Naast het Veerse Meer is het Noordzeestrand binnen enkele autominuten bereikbaar. De omgeving leent zich uitstekend voor water(sport)activiteiten zoals varen, zeilen, surfen, snorkelen en suppen. Zelfs waterskiën op een waterskibaan behoort tot de mogelijkheden! 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede