Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

 

vakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvlietvakantiehuis-nieuwvliet
Favoriet 
 

v.a. 1.032

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Nieuwvliet in Nieuwvliet

Luxe vrijstaande vakantiewoning voor 8 personen met een heerlijke plek om buiten te zitten.

Op zoek naar een luxe en vrijstaande vakantiewoning met een heerlijke plek om buiten te zitten? Verblijf dan in deze accommodatie met een terras over het water. Deze statige woning met rieten kap is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft 4 slaapkamers met elk een en-suite badkamer. De accommodatie heeft een gebruiksoppervlakte van circa 131 m2.

Vakantiehuis in Zeeland met ruim terras over het water 🏡

De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met een smart-tv die de mogelijkheid heeft om te streamen. Daarnaast is er een eethoek met eettafel. De moderne, open keuken is voorzien van een kookeiland en luxe apparatuur waaronder een Bora kookplaat, combi-oven, vaatwasser, Nespresso apparaat en een wijnkoelkast. Via de woonkamer bereik je het ruime terras met een loungeset en een eetset. Dit terras biedt je een mooi uitzicht op het water. Verder bevindt zich op de begane grond een slaapkamer met een en-suite badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en elke slaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer met een douche en wastafel. Daarnaast beschikt één van de badkamers ook over een ligbad. Er is een separaat toilet op de eerste verdieping en is één van de slaapkamers voorzien van een smart-tv met streaming mogelijkheid. Er zijn 2 parkeerplaatsen direct bij de woning met een laadpaal voor een elektrische auto. Uiteraard kun je tijdens je verblijf gratis gebruikmaken van wifi.

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park ⛱

Het vakantiehuis bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De accommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.232,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg