Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Norg

Norg, Nederland

 

vakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norgvakantiehuis-norg
Favoriet 
 

v.a. 849

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 13 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Norg in Norg

Twee leuke groepsaccommodaties met veel buitenruimte voor 13 personen midden in het bos.

Deze accommodatie bestaat uit twee, naast elkaar gelegen, vakantiewoningen voor in totaal 13 personen. Aanschouw deze vakantiewoningen in een bosrijke omgeving in Norg. Waarbij u vanuit de woonkamer zo de ruime tuin inloopt met verschillende gezellige zithoekjes.  De woning voorzien van 900 m2 eigen grond en omringd door bossen en velden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Een vakantiehuis in Drenthe midden in het bos 

Het eerste vakantiehuis is geschikt voor 7 volwassen personen en 2 kleintjes (baby/peuterleeftijd) en beschikt over een heerlijke tuin met overkapping aan de woning vast, zodat u altijd buiten kan verblijven en in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Het tweede vakantiehuis is geschikt voor 6 volwassen personen en 1 kleintje (baby/peuterleeftijd) en beschikt over een heerlijke tuin met overkapping aan de woning vast, zodat u altijd buiten kan verblijven en in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Er is een groot speelveld buiten van 600 m2 wat het voor kinderen een paradijs maakt. In de zomer kan er gebruik van een schommel en glijbaan worden gemaakt. Op het terrein is een afsluitbare fietsenstalling. 

Maak samen diverse wandelingen of fietstochten door het mooie landschap

Ook met de fiets komt u langs de typische Drentse dorpjes als Veenhuizen, Donderen, Roden en Zuidlaren. Het nabijgelegen gezellige en authentieke centrum van Norg ligt op ca. 500 meter. In het centrum van Norg zijn diverse goede restaurants en winkels te vinden. Voor uw ultieme vakantie in het bos moet u bij ons zijn!


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.394,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.394,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid