Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Maarsbergen

Maarsbergen, Nederland

 

vakantieboerderij-maarsbergenvakantieboerderij-maarsbergenvakantieboerderij-maarsbergenvakantieboerderij-maarsbergenvakantieboerderij-maarsbergen
Favoriet 
 

v.a. 1.683

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Maarsbergen in Maarsbergen

Deze ruim honderd jaar oude monumentale boerderij ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De rookvrije accommodatie is gerealiseerd op de oude deel, heeft een prachtig weids uitzicht. G...

Deze ruim honderd jaar oude monumentale vakantieboerderij ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De rookvrije groepsaccommodatie is gerealiseerd op de oude deel, heeft een weids uitzicht en is voor max. 21 personen. De groepsaccommodatie is met name geschikt voor familie- en vriendengroepen. 

Een groepsaccommodatie in Utrecht met weids uitzicht

Door de grote deeldeuren van glas stroomt een zee van licht naar binnen en heb je weids uitzicht. Er is een eetgedeelte en een gezellige zithoek met tv en dvd-speler. Ook zijn er diverse gezelschapsspellen en is er leesvoer voor jong en oud aanwezig. De dichte keuken heeft 2 openslaande deuren naar de huiskamer. Hier vind je alles wat je nodig hebt (zie keukenvoorzieningen). Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met badkamer. Op de verdieping zijn in totaal 6 slaapkamers (zie kamerindeling), allen met eigen sanitair. De 2 persoons kamers op de verdieping hebben nog een hiltje (kleine bovenverdieping) waar nog een extra bed staat, deze is via een laddertje te bereiken. De buitenruimte bestaat uit een terras met meubilair, overdekt terras in de oude hooiberg (met tafeltennistafel) en een grote speelweide met o.a. 3 skelters, waardoor jong en oud zich hier prima kunnen vermaken. Op aanvraag is er ook een kinderbedje, -stoel en -box beschikbaar.

Maak een fiets- of wandeltocht in de mooie omgeving

De groepsaccommodatie ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei en is daardoor zeer geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten, ook kanoën behoort tot de mogelijkheden. De directe omgeving biedt veel mogelijkheden voor het maken van uitstapjes, zoals het bezoeken van dorpjes als Doorn en Amerongen, het Henschotermeer, de Grebbelinie etc.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 1.898,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 1.898,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 26-07-2024 (4 dagen) 1.898,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna