Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ740 Vakantiewoning Vrouwenpolder

Vrouwenpolder, Nederland

 

vz740-vakantiewoning-vrouwenpoldervz740-vakantiewoning-vrouwenpoldervz740-vakantiewoning-vrouwenpoldervz740-vakantiewoning-vrouwenpoldervz740-vakantiewoning-vrouwenpolder
Favoriet 
 

v.a. 580

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ740 Vakantiewoning Vrouwenpolder in Vrouwenpolder

Luxe 6-persoons Vakantiewoning in Vrouwenpolder op Walcheren, landelijk en rustig.

In Vrouwenpolder op Walcheren kunt u deze zeer luxe hoek-vakantiewoning huren voor 6 personen. Het maakt met nog drie appartementen deel uit van een hagelnieuwe vakantieaccommodatie in het landelijk buitengebied van Vrouwenpolder. Het biedt u een prachtig uitzicht over de bossen en duinen.

De vakantiewoning is zeer comfortabel en luxe ingericht en 's morgens kunt u gebruik maken van een broodjesservice. De omgeving is uitstekend geschikt om fijne wandelingen of lange fietstochten te maken naar bijvoorbeeld Oostkapelle, Veere, en Middelburg. Maar ook Vrouwenpolder zelf is leuk om te bezoeken, het heeft een gezellige dorpskern met meerdere restaurants, café's, winkeltjes en terrasjes. De centrale ligging tussen het Veerse Meer en de Noordzee bieden u vele mogelijkheden om van het water en het strand te genieten. Of het nu gaat om een strandwandeling of zonnebaden of juist actief bezig zijn in en op het water, het is allemaal mogelijk.
Twijfel daarom niet en kom van het mooie Walcheren genieten door dit appartement in Vrouwenpolder te huren.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 1.193,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 1.193,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 1.303,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen