Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Bocholtz

Bocholtz, Nederland

 

groepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtz
Favoriet 
 

v.a. 836

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Bocholtz in Bocholtz

Authentieke monumentale hoeve. Verdeeld over 2 appartementen heb je de beschikking over een unieke accommodatie voor 14 personen.

Deze groepsaccommodatie in Limburg is geschikt voor 12 personen. Tegen een meerprijs kun je een 2 persoonskamer erbij boeken, waardoor je in totaal met 14 personen kunt verblijven.

Een authentieke monumentale hoeve in Limburg

Het appartement heeft een grote zit- en eethoek. De keuken is voorzien van grote koelkast, vriesvak, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, 5 pits kooktoestel en ruime inventaris.. Begane grond: een tweepersoons slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en vaste wastafel. Een sanitaire ruimte, geschikt voor minder validen die gebruik rollator. met 1 wastafel, toilet, dubbele regendouche en infrarood sunshower. De begane grond is drempelloos, de deuren zijn 92 cm breed en er is vloerverwarming. Ruim eigen terras. 1ste en 2de verdieping: drie ruime gezinsslaapkamers voor in totaal 11 personen. Extra badkamer met bad, toilet en wastafel. Op de slaapkamers nog een extra wastafel. Tegen meerprijs en op basis van beschikbaarheid kan een extra 2 persoonskamer bijgehuurd worden. Deze "Petite Chambre" is buitenom ( 10 m) bereikbaar. Deze luxekamer beschikt over eigen sanitair, smart-TV en een comfortabel 2-persoons bed.

In deze Limburgse hoeve zijn nog meer appartementen gevestigd. Op het terrein van de hoeve is ook nog een speeltuin met jeu de boulesbaan, ganzen- en kippenweide, speel- en ligweiden en een hooiberg. Grotere gezelschappen kunnen op afspraak ook gebruik maken van de recreatieruimte, bar en barbecue. Op loopafstand vind je winkels, restaurants en een bushalte. Zondagsrust wordt bij deze accommodatie nog gewaardeerd. Aan het meenemen van huisdieren zijn strikte regels verbonden.

Duitsland, Nederland of België? Het kan allemaal!

Bocholtz is nog een rustig vakantiedorp, centraal gelegen ten opzichte van alle mogelijke attracties in de omgeving. Drielandenpunt, Stoomtrein Zuid-Limburg, Snowworld, de prachtige tuinen van Mondo Verde en het nieuwste dierenpark van Nederland, het Gaiapark, vind je in een straal van 10 km. Duitsland en België liggen op steenworp afstand met mooie steden als Aken, Keulen, Luik, Tongeren en Hasselt alsook de Eifel en de Ardennen.

Bekijk ook de andere voor een weekendje weg


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.287,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden